Ledige erhvervslejemål til Lagerlokaler

Escot Erhvervsejendomme A/S har udlejet erhvervslejemål siden 1994, og lager udgør idag en betydelig del af den samlede ejendomsportefølje. Escot har løbende investeret i nybyggeri af lagerbygninger, men også renoveret lagerbygnigner således de idag fremstår moderne.

Escot udlejer lager i mange forskellige størrelser. Vi har lager til leje som henvender sig til den selvstændige tømrermester men også til store produktionsvirksomheder. Samtidig kan vi også tilbyde sikker opbevaring i en af vores mange BOXIT afdelinger i Jylland og på Fyn.

Kontakt Escot Erhvervsejendomme for at høre mere om lager til leje, se kontaktoplysninger på vores konsulenter her. Du kan også læse mere om Escot Erhvervsejendomme A/S her.

Velbeliggende lagerlokaler til leje - lager til leje i de større danske byer

Escot har moderne og velindrettede lager lokaler til leje i flere af de større danske byer. Alle vores lejemål er nyistandsatte ved indflytning og samtidig er de alle placeret med gode tilkørselsforhold, flere af dem i meget kort afstand fra motorvej.

Flere af vores lejemål er inddelt i mindre enheder, men kan tilpasses den enkeltes behov. En lang række af vores lager bygninger har, udover god placering, også perfekte tilkørselsforhold i form af ramper og desuden gode og store porte.

Forskellige typer lager udlejes på attraktive vilkår

Det danske erhversliv har de seneste år oplevet en del fusioner og flere virksomheder har samlet deres aktiviteter under et tag. Det har betydet at Escot har investeret i markante forbedringer af vores lager bygnigner for at følge med markedet. Derfor kan Escot idag udleje lager i mange størrelser og til forskellige behov.

Hos Escot Erhvervsejendomme sætter vi pris på et langt samarbejde med vores lejere. Vi udlejer derfor vores lejemål på attraktive vilkår og alle vores lejemål fremstår præsentable, moderne og velholdte.

Du kan læse mere om kontor til leje, produktion til leje, butik til leje eller klinik til leje.

Geografisk opdeling

Du har mulighed for at se hvilke ledige lagerlokaler vi har i forskellige byer. Det er ikke alle byerne på listen herunder hvor der er ledige lokaler på nuværende tidspunkt, men der kommer løbende nye ledige lokaler til i alle byerne.

Se hvad vi har af lokaler til lagerbrug her: