Ledige erhvervslejemål til Kontorlokaler

Escot Erhvervsejendomme A/S har udlejet erhvervslejemål siden 1994, og en stor del af vores ejendomsportefølje udgøres af kontor lejemål.

Escot udlejer primært kontor i de større danske byer, f,eks. kontor til leje i Aalborg, kontor til leje i Århus og kontor til leje i Herlev.

Escot har forskellige former for kontor til leje. Vi har kontor lejemål med tilhørende produktion / lager, vi har store og åbne kontorlokaler og som noget helt nyt kan vi tilbyde nye og fleksible kontorer i vores kontorhotel hos BOXIT i Risskov.

Kontakt Escot Erhvervsejendomme for at høre mere om kontor til leje, se kontaktoplysninger på vores konsulenter her. Du kan også læse mere om Escot Erhvervsejendomme A/S her.

Attraktive kontorlokaler udlejes - Kontor til netop dit behov

I takt med at flere danske byer er gået fra at være rene industri byer til mere teknologi og videns baserede byer, så er efterspørgselen på kontor til leje steget markant. Vi har set mange fusioner i det danske erhvervsliv, alene det har krævet store investeringer i kontorlokaler til mere personale. Ligeledes har der op gennem 90’erne og starten af det nye årtusinde, været stor fokus på indretning, arbejdsmiljø og indeklima. Det betød at mange virksomheder havde behov for nye kontorer, men nu skulle det være åbne kontorer.

De mange investeringer i forbedringer gennem de seneste år, betyder at Escot Erhvervsejendomme i dag har en lang række attraktive, nyistandsatte kontorer til leje på gode adresser i f.eks. Aalborg, Århus, Hjørring og Rødovre.

For Escot Erhvervsejendomme betød udviklingen og den stigende efterspørgsel i 90’erne og efter årtusinde skiftet, at mange ejendomme blev opkøbt, og nye flotte kontorer indrettet. Et stigende antal virksomheder havde akut behov for kontor til leje, og derfor udgør funktionelle kontorlokaler i dag en forholdsvis stor del af den samlede portefølje hos Escot Erhvervsejendomme. Lyse, moderne og velbeliggende kontor lokaler.

Vi har bygninger med mindre kontor lejemål, her vil det være muligt at tilpasse lejemålet så det passer til dit behov, kontakt Escot for yderligere information. Det vil også være muligt at opdele større lejemål i mindre enheder.

Lokale kontorer

Vi får løbende nye ledige kontorlokaler rundt i det meste af Danmark. Herunder kan du se byer hvor vi ofte har ledige lokaler til kontorbrug. Det er ikke alle byer der altid er ledige lokaler i.

Forskellige typer af kontor udlejes på attraktive vilkår

Hos Escot Erhvervsejendomme sætter vi pris på et langt samarbejde med vores lejere. Derfor er det vores politik at vores kontor lejemål altid skal fremstå indbydende, attraktive og præsentable. Vores kontor lejemål har gode placeringer således det er nemt at komme frem for både medarbejdere og kunder.

Escot har forskellige former for kontor til leje. Vi har kontor lejemål med tilhørende produktion / lager, vi har store og åbne kontorlokaler og som noget helt nyt kan vi tilbyde nye og fleksible kontorer i vores kontorhotel hos BOXIT i Risskov.

Du kan læse mere om produktion til leje, butik til leje, lager til leje eller klinik til leje.