Butik en gros i Aalborg

Går du med overvejelser om at åbne en engrosbutik i Aalborg? Så har vi helt sikkert de lokaler, som du skal bruge.

Hos Escot råder vi over en lang række af erhvervsejendomme, som vi lejer ud til erhvervsdrivende og virksomheder. Vi er blandt andet kendt for udlejning af engrosbutikker i Aalborg og den øvrige del af landet, og vi tilbyder også andre typer af erhvervslejemål i form af kontorlokaler, lagerlokaler, showrooms og produktionslokaler. Vi kan imødekomme de fleste ønsker, lige meget om du er ude efter mindre eller større erhvervslokaler. Tag et kig nedenunder for at se vores ledige lokaler, der egner sig til at etablere en engrosbutik i Aalborg.

Attraktive lejemål med mange muligheder

Fælles for vores lejemål er, at de har en central placering, og at de kan anvendes til mange forskellige formål. Flere af vores lejemål, som du kan anvende til at indrette en engrosbutik i Aalborg, består af mange kvadratmeter og giver dig mulighed for at have kontor og administration i en og samme bygning. Du kan på samme vis finde lokaler med færre kvadratmeter til en mindre pris.

Vi opkøber og opfører erhvervsejendomme med udlejning som formål, og vi har altid i tankerne at få fingrene i ejendomme, der har en god og attraktiv placering. De engrosbutikker i Aalborg, som vi kan tilbyde dig, ligger alle forholdsvis tæt på til- og frakørsel til motorvejen, og de er alle udstyret med gode parkeringsfaciliteter.

Vi ved, at det er vigtigt for enhver virksomhed, at det er nemt at komme til og fra virksomheden - både for medarbejdere og kunder - og at det er nemt at få parkeret bilen i nærheden. Derfor gør vi altid en dyd ud af placeringen og parkeringsforholdene.

Moderne engrosbutik til leje i Aalborg

Vi går aldrig på kompromis, når det gælder kvaliteten af de ejendomme, som vi lejer ud. Du kan være sikker på, at du får en flot og præsentabel engrosbutik i Aalborg, hvis du vælger at leje dit erhvervslejemål hos os. Er lokalerne ikke allerede istandsatte, når vi køber dem, sørger vi for, at det kommer til at ske, inden vi melder dem indflytningsklar. 

Foretrækker du en engrosbutik i Aalborg, der har en god og synlig eksponering? Så har du den mulighed at vælge nogle af vores lokaler inde i centrum eller nogle af dem, der har en god eksponering mod befærdede trafikknudepunkter. Der er frit valg på alle hylder - og hos os er der mange hylder at vælge fra. 

Leje af engrosbutik i Aalborg - kontakt os for mere information

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du er interesseret i et af vores lejemål, eller hvis du har yderligere spørgsmål. Du kan fange os på telefon 99366600 inden for vores åbningstid, og du har også mulighed for at skrive til os på erhverv@escot.dk. Lej en engrosbutik i Aalborg allerede i dag. Vi har flere ledige lejemål på hånden.