Kontorlokaler i Aarhus

Mangler du et kontor i Aarhus, der kan danne de helt rigtige rammer om din virksomhed? Her finder du let dit næste kontor til leje i Aarhus.

Hos Escot har vi mange forskellige typer af erhvervslejemål til rådighed. Så hvad enten du leder efter lokaler til butik, lager, klinik, produktion eller kontor i Aarhus eller den øvrige del af landet, finder du det her hos os. Vi både opkøber og opfører erhvervsejendomme, når efterspørgslen er til det. På den måde kan vi sikre, at vi altid tilbyder erhvervsdrivende de bedste muligheder for erhvervsleje.

Leje af kontor i Aarhus – Både inden og uden for centrum

Aarhus er en by, der emmer af et rigt og sprudlende handelsliv. Her er masser af shoppingmuligheder hos de mange butikker rundt om i byen. Og det levende miljø i byen smitter af på hele forretningslivet.

Ovenfor har vi samlet alle vores ledige kontorlokaler i Aarhus - du finder både lokaler inden og uden for centrum. Fælles for dem alle er deres centrale placering og gode parkeringsforhold, der gør det lettere for kunder at komme til og fra din virksomhed. Hvad enten du drømmer om at leje dig ind i et kontor midt i hjertet af Aarhus, eller du foretrækker at holde til i udkanten af byen, har vi med garanti lokaler, der kan passe til dig og din virksomhed.

Lej kontor i Aarhus i fleksible lokaler

Beliggenheden er en vigtig faktor for langt de fleste virksomheder. Derfor skal du gøre op med dig selv, om du ønsker et kontor i byens pulserende hjerte, eller du derimod i højere grad har behov for at få et kontor i nærheden af motorvejen i Aarhus V eller Aarhus N. Kender du ikke det store til Aarhus, kan vi hjælpe dig. Vi har bredt kendskab til alle byens områder, og den viden deler vi gerne med dig.

Når du leder efter kontorlokaler, skal du ikke lade dig begrænse af tidligere former for anvendelse. Det kan sagtens være, at et lokale tidligere har været brugt som klinik eller butik, men at det er indrettet på en måde, der lige præcis passer til dine behov for et kontor. Vi har både større og mindre lokaler, der egner sig til kontor, og i virkeligheden handler det om at slippe kreativiteten løs.

Kontakt os for mere information om kontorlokaler i Aarhus

Har du svært ved at finde rundt i de mange områder i byen? Ved du ikke helt, hvad der bedst matcher dig og din virksomhed? Eller er du allerede brændt varm på et af vores lokaler til kontor i Aarhus? Hvad end din grund til at kontakte os måtte være, er du meget velkommen til at ringe på telefon 99366600 eller skrive en mail på erhverv@escot.dk. Vi har i mange år tilbudt udlejning af kontor i Aarhus, og vi hjælper også gerne dig videre i processen.