Ledige erhvervslejemål til Kliniklokaler

Escot Erhvervsejendomme A/S har udlejet erhvervslejemål siden 1994, og vores ejendomsportefølje udgøres idag af lejemål indenfor kontor, klinik, produktion, lager og butikker.

Escot udlejer primært lokaler til klinik i de større danske byer, f,eks. klinik til leje i Aalborg og klinik til leje i Hjørring.

Kontakt Escot Erhvervsejendomme for at høre mere om klinik til leje, se kontaktoplysninger på vores konsulenter her. Du kan også læse mere om Escot Erhvervsejendomme A/S her.

Attraktive klinik lokaler udlejes - Klinik lokale til netop dit behov

Escot udlejer attraktive lokaler velegnet til klinik drift. Det kan være tandlæge, speciallæge, kiropraktor eller fysioterapi. Fælles for vores klinik lejemål er, at de alle er lyse, moderne og med rigtig god placering.

Udover fine placering og lyse lokaler, så er klinik lejemålene forsynet med mindre køkken og plads til indretning af kontor. Sidst, men ikke mindst, så er der fine parkeringsmuligheder i nærheden.

Forskellige typer af klinik lejemål udlejes på attraktive vilkår

Hos Escot Erhvervsejendomme sætter vi pris på et langt samarbejde med vores lejere. Derfor er det vores politik at vores klinik lejemål altid skal fremstå indbydende, attraktive og præsentable. Vores klinik lejemål har gode placeringer således det er nemt at komme frem for både medarbejdere og kunder.

Du kan læse mere om kontor til leje, produktion til leje, butik til leje eller lager til leje.

Kliniklokaler i udvalgte byer

Søger du kliniklokaler i bestemte byer, kan du her finde udvalgte byer hvor vi ofte har attraktive kliniklokaler til leje