Lagerlokaler i Aarhus

Leder du efter lokaler, der egner sig til lager i Aarhus? Så ved du måske også, at det kan være svært at finde de helt rigtige. Det har vi dog gjort lettere.

For at gøre det overskueligt og let for dig i din søgen efter et lagerlokale til leje i Aarhus, har vi hos Escot nedenfor listet alle vores ledige lejemål til lager i Aarhus. Vi har en lang række erhvervslejemål til rådighed og hvad end du søger leje af lager i Aarhus, Aalborg, Augustenborg eller den øvrige del af landet, finder du det hos os.

Aarhus er en rig handels- og industriby

I Aarhus er der mange gode grunde til at smile. Byen har nemlig et rigt handels- og industriliv og er derfor et attraktivt sted for mange typer af erhvervsdrivende. Rundt om i Aarhus er der et hav af kæde- og specialbutikker, der kan tilfredsstille selv den værste shopaholic.

Måske driver du allerede en butik i Aarhus og mangler et større lager til dine mange varer. Her har du mulighed for at finde større og mindre lokaler, der alle har en god placering i forskellige dele af Aarhus både i centrum og industrikvarterer. Vores lagerlokaler har gode til- og frakørsels muligheder, så det er let at fragte varer ind og ud af dit lager, hvad end du selv kan køre varerne fra lager til butik, eller du har en fragtmand til at gøre det for dig.

Udlejning af lager i Aarhus – Vi gør det nemt for dig

Beliggenheden er vigtig, når du skal finde lokaler til dit lager. Skal det være placeret tæt på motorvejsforbindelser eller andre trafikale knudepunkter? Eller giver det mere mening for dig at lægge dit lager mere centralt i byen? Kender du ikke meget til Aarhus, kan du nyde godt af vores kendskab til byen. Vi hjælper gerne med at finde den bedste placering til dit lager i Aarhus, hvis du fortæller os om dine ønsker og behov.

Vores lokaler er alle moderne, lyse og alsidige. Det kan derfor også sagtens være, at du finder et lokale, der tidligere har været anvendt til et andet formål, men som matcher dine krav. Vi udbyder erhvervslejemål, der kan benyttes til mange forskellige formål. Lej lagerlokale i Aarhus nemt og enkelt hos os - så er du godt på vej.

Skal vi hjælpe dig videre?

Vil du gerne ud at se nærmere på et lager i Aarhus? Så grib telefonen og ring til os for at aftale tid til en fremvisning. Er du i tvivl om beliggenhed, størrelse, eller sidder du med andre spørgsmål, er du naturligvis også velkommen til at kontakte os, så vi kan hjælpe dig videre.

I hele vores åbningstid i dagtimerne kan du ringe til os på telefon 99366600. Du kan også sende en mail på erhverv@escot.dk hele døgnet rundt, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.