Butikslokaler detail i Aarhus

Jagter du lokaler, som du kan bruge til en detailbutik i Aarhus? Så finder du her på siden en masse gode bud derpå.

Vi har hos Escot en bred vifte af forskellige erhvervslejemål, der ligger spredt over hele landet. Alle vores lejemål er fleksibelt indrettet og kan derfor bruges til et væld af formål. Derfor finder du også mange lokaler, der egner sig til detailbutik i Aarhus her på siden. Det er naturligvis kun dem, som vi på nuværende tidspunkt har ledige, som du kan se her, men vi råder også over endnu flere. Så hold øje med siden, hvis du ikke her og nu finder den helt rigtige detailbutik til leje i Aarhus.

Lej detailbutik i Aarhus centrum

Aarhus er kendt som Smilets By – og det er der masser af gode grunde til. Dels har byen en god størrelse og bliver ofte kaldt verdens mindste storby, og dels har den en særlig charme over sig. Aarhus er en hyggelig by, som hvert år tiltrækker mange nye beboere. Derfor er det også en by med et rigt handelsliv og et stort potentiale for en kommende butiksejer.

Midt i centrum ligger det lange strøg, der fører dig fra banegården og hele vejen ned til domkirken og Latinerkvarteret. Her er der et væld af butikker, som kan stille selv den største shoppelyst. Med leje af en detailbutik i Aarhus centrum kan du være sikker på at få masser af værdifuld eksponering. Her går hver dag tusindvis af mennesker forbi.  

Udlejning af detailbutik i Aarhus

Vi har i mange år været en del af udlejningsbranchen og ved derfor også, at beliggenheden er afgørende for en detailbutiks succes. Derfor har vi også kun erhvervslejemål med en god beliggenhed på hånden. Samtidig er vores butikslokaler alle moderne, lyse og indflytningsklare, så du straks kan gå i gang med at indrette din helt egen personlige og unikke detailbutik i Aarhus.

Kender du ikke meget til Danmarks andenstørste by? Så er vi her heldigvis til at hjælpe dig. For det kan være svært at vide præcist, hvor det vil være klogt for dig at placere din detailbutik i Aarhus. Skal du placere den omkring eller på Strøget? Skal du gå efter det attraktive Frederiksbjerg? Eller skal du i stedet søge lidt ud og lægge den i det hyggelige Trøjborg? Vi hjælper dig gerne, for vi har et dybdegående kendskab til byen – ligesom vi har til alle de andre danske handelsbyer, som vi tilbyder erhvervslokaler i.

Kontakt os, hvis du vil leje en attraktiv detailbutik i Aarhus

Har du allerede fået øjnene op for en af vores erhvervslejemål til detailbutik i Aarhus? Eller skal du bruge hjælp til at finde den rette placering? Vi stiller gerne vores faglighed til rådighed, hvis du har brug for enhver form for hjælp. På den måde kan vi bidrage til, at du bliver tilfreds med dit lejemål og får succes med din butik. Kontakt os gerne på telefon 99366600 eller send en mail til erhverv@escot.dk.