Butik en gros i Aarhus

Søger du en engrosbutik til leje i Aarhus? Men er det svært at finde de helt rigtige lokaler? Så er du landet det helt rigtige sted.

Hos Escot har vi i en årrække opkøbt og opført erhvervsejendomme med erhvervsudlejning som formål. Det betyder, at vi kan tilbyde en lang række lejemål til erhvervsdrivende over hele landet. Og hvad enten du leder efter leje af engrosbutik i Aarhus eller i andre danske handelsbyer, finder du det her hos os. Men vi har også lokaler til alle andre typer af erhverv – det være sig klinik, produktion, lager eller kontor. Nedenfor har vi listet de lokaler, der egner sig til engrosbutik i Aarhus, og som på nuværende tidspunkt står ledige.

Udlejning af engrosbutik i Aarhus – Find dine lokaler i hjertet af Smilets By

Vi har et bredt udvalg af lokaler til engrosbutikker i Aarhus – og fælles for de fleste er deres centrale placering midt i Smilets By. Aarhus kan bryste sig af titlen som Danmarks andenstørste by, og det smitter også af på det driftige og levende forretningsliv, der gennemstrømmer hele byen. I Aarhus finder du et hav af forskellige kædebutikker langs det hyggelige Strøg, spændende specialbutikker i det hippe Latinerkvarter og indkøbscentre både i og uden for centrum. Med andre ord er der alt, hvad et shoppehjerte begærer.

Hvis du vil ligge centralt i byen, har vi mange muligheder i vores udvalg af lejemål i Aarhus. Men vi har også engroslokaler i andre områder af byen, hvad enten du søger større eller mindre lokaler. Her på siden kan du holde øje, så du er den første til at se nye ledige erhvervslokaler til leje. 

Lej engrosbutik i Aarhus på en overskuelig og nem måde

Vi gør det så nemt som muligt for dig at leje en engrosbutik i Aarhus. Vi har listet gode bud op her på siden og gjort forarbejdet for dig ved at tilbyde lejemål med gode placeringer. Men alligevel skal du tænke grundigt over beliggenheden. For hvor giver det mest mening for dig at placere din engrosbutik i Aarhus? Er det nær motorvej eller andre trafikale knudepunkter? Er det inde midt i centrum nær Strøget? Er det i andre bydele? Du skal i den forbindelse tænke på, hvor du bedst rammer din målgruppe.

Det kan dog være en udfordring, hvis du ikke kender byen specielt godt. Det gør vi heldigvis. Og derfor hjælper vi dig gerne med at finde den beliggenhed, der er optimal i forhold til dig, din virksomhed, dine kunder og medarbejdere.

Giv os et kald – Så hjælper vi dig på vej

Skal du bruge hjælp til at finde de lokaler, der matcher dine ønsker og behov? Eller har du allerede fundet dem, og nu mangler du bare en fremvisning? Du er velkommen til at kontakte os, uanset hvad du skal bruge hjælp til i din søgen efter en engrosbutik i Aarhus. Ring gerne til os på 99366600 i vores åbningstid. Du kan også skrive til os på erhverv@escot.dk på alle tider af døgnet.