Butik en gros i Tilst

Er du i tvivl om, hvorvidt du kan finde det perfekte lokale til en engrosbutik i Tilst?

Vi har hos Escot specialiseret os inden for udlejning af erhvervslejemål og har et stort udvalg fordelt over hele landet. Uanset om du søger et produktionslokale, et lager eller en engrosbutik, så kan vi hjælpe dig. For at gøre det nemt og overskueligt for dig har vi samlet alle mulighederne til dig her. Nedenfor ser du vores lejemål, der er relevante i forhold til at åbne en engrosbutik i Tilst.

 

Lejemål med mange muligheder i Tilst

Hos Escot ved vi, at beliggenhed er vigtig, derfor har vi i tankerne at få fingrene i ejendomme med en god placering, når vi opkøber og opfører vi erhvervsejendomme til at udleje. De ejendomme vi har i Tilst, har nem adgang til motorvejen samt gode parkeringsfaciliteter. Dette skal sikre, at det er nemt at komme til og fra virksomheden, samt at der er gode parkeringsforhold - både for kunder og medarbejdere.

Vores lejemål varierer i størrelse og funktion, hvilket medfører, at de kan anvendes til mange forskellige formål. Vi har lokaler til engrosbutikker med få kvadratmeter og omvendt lokaler med mange kvadratmeter, der giver mulighed for at have kontor og administration i den samme bygning. Vi imødekommer gerne de behov du har.

Præsentabel engrosbutik i Tilst

Når vi opkøber eller opfører ejendomme, går vi aldrig på kompromis med kvaliteten. Vi sørger for, at lejemålene er præsentable og istandsatte inden vi melder dem indflytningsklar. Du kan derfor være sikker på, at din nye engrosbutik er flot og præsentabel, hvis du lejer lokalet gennem os.

Hos os kan du både få en central placering inde midt i byen, du kan også lejemål, der ligger i industrikvarteret tættere på trafikale knudepunkter. Placeringen afhænger af dit behov og dine ønsker.

Kontakt os for mere information

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du er interesseret i et af vores lejemål, eller hvis du har yderligere spørgsmål. Du kan fange os på telefon 99366600 inden for vores åbningstid, og du har også mulighed for at skrive til os på erhverv@escot.dk.