Kliniklokaler i Hjørring

Leder du efter lokaler, der gør det muligt for dig at drive en klinik i Hjørring?

Hos Escot har vi specialiseret os i udlejning af erhvervslokaler – og hos os finder du alle slags erhvervslejemål rundt omkring i hele landet. Søger du eksempelvis et butikslokale i gågaden i Aarhus eller lagerlokaler på Fyn, finder du det nemt her på vores side. Nedenunder kan du få et overblik over de ledige lokaler, som vi har i øjeblikket, og som egner sig til at blive indrettet som en klinik i Hjørring.

Hjørring som populær handelsby

Nordjyske Hjørring emmer af liv, når det kommer til handel. Året rundt er der masser af shoppingmuligheder i den hyggelige gågade placeret i centrum af byen, og der findes mange forskellige typer af butikker. Den hyggelige stemning i miljøet omkring gågaden gør det til et skønt sted at drive forretning eller klinik. 

Overvejer du at se nærmere på en klinik til leje i Hjørring centrum, er det værd at have med i dine overvejelser, at du vil kunne drage nytte af den store eksponering, som din klinik vil få, hvis den er placeret i eller nær gågaden. De mange besøgende i gågaden vil enten bevidst eller ubevidst få øje på din klinik eller salon, og det har stor betydning, når de en dag selv får brug for at besøge en klinik i Hjørring af samme type som din. 

Udlejning af kliniklokaler i Hjørring centrum

Vores kliniklokaler i Hjørring centrum kan bruges til mange forskellige formål. Hvad enten du har planer om at åbne en tandlægeklinik, en frisørsalon eller et kontor, kan vores lejemål indrettes derefter. Lokalerne er fleksible med en god størrelse, som gør dem anvendelige til mange forskellige formål, og den centrale placering gør dem attraktive for mange typer af forretninger.

Parkering er ikke noget problem trods den centrale placering. Den ejendom, hvori vi har flere klinikker til leje i Hjørring gågade, har gode parkeringsfaciliteter. Og det er på samme vis nemt at komme til og fra byen takket være den nærliggende Hirtshalsmotorvej, der kun er få kilometers kørsel fra byen. Du får ikke bare en central placering til din klinik - du får flere goder med i pakken.

Lej klinik i Hjørring hos os

Vi gør det nemt for dig at finde de perfekte lokaler til din virksomhed. Det gælder både, hvad enten du har planer om at åbne en butik, eller du drømmer om at åbne en klinik i Hjørring. Med vores brede viden på området guider vi dig gerne, når du skal vælge, hvor du vil indgå et lejemål. Og så har vi masser af erhvervslejemål at vælge mellem. Vi har noget for enhver smag og til alle behov.

Giv os et kald allerede i dag på telefon 99366600 eller send en mail til erhverv@escot.dk. Så er du et skridt nærmere at realisere din drøm om at åbne en tøjbutik eller en klinik i Hjørring.