Lagerlokaler i Hjørring

Mangler du et større eller mindre lager i Hjørring til din forretning?

Hos Escot finder du alle former for erhvervsejendomme til udlejning. Vi kan bryste os af et stort udvalg af erhvervslejemål over hele landet, og hvad enten du mangler lagerlokaler i Hjørring eller butikslokaler i Aarhus, kan vi hjælpe dig med at finde de perfekte lokaler til din virksomhed og det formål, som du efterspørger. Nedenunder kan du se alle vores lagerlokaler til leje i Hjørring på nuværende tidspunkt.

Hjørring er en attraktiv handelsby

Hjørring er en nordjysk by med masser af handelsliv. Den hyggelige gågade i hjertet af byen danner centrum for masser af forretningsliv året rundt, og du kan finde både lokale butikker og landsdækkende butikskæder. Gågaden danner rammerne for en livlig aktivitet og masser af handlende hver eneste dag. Vil du gerne åbne en butik eller have kontor eller lager på en central placering, er byens centrum en oplagt mulighed.

Uden for byen finder du et større industriområde nær Frederikshavnsvej. Vejen er et af de mest befærdede trafikknudepunkter nær byen, og det er nemt at komme til og fra motorvejen, når du befinder dig her. Her finder du alt fra større detailbutikker til produktionsvirksomheder og lagerlokaler. Når du kigger på vores erhvervslejemål eller lagerlokaler i Hjørring, vil der dukke flere op, som er placeret i dette område.

Lej lagerlokaler i Hjørring til din iværksættervirksomhed

Her på vores side finder du flere mindre lagerlejemål i Hjørring, som du som iværksætter kan have stor gavn af. Når du starter en virksomhed op, vil du hurtigt få behov for lagerlokaler, hvori du kan opbevare de varer, som du handler med. Vores lagerlokaler til leje i Hjørring er alle af en mindre størrelse, der passer til mindre eller nystartede virksomheder.

Flere af vores lagerlejemål kan bruges til andre formål end lagerplads, hvis det er det, som du ønsker. Og der vil også i nogle tilfælde være mulighed for at kombinere eventuelt lager med kontorplads. Fælles for vores lagerlokaler til leje i Hjørring er, at de har gode parkeringsmuligheder, og mange af dem er placeret nær Frederikshavnsvej, som er et centralt trafikknudepunkt uden for byen.

Vi hjælper dig med leje af lagerlokaler i Hjørring

Med vores hjælp er det ingen sag at finde de perfekte lokaler til din virksomhed. Vi har erhvervsejendomme og erhvervslokaler til leje i hele landet, og søger du med lys og lygte efter en mulighed for at leje lagerlokaler nær Hjørring, får vi dig nemt videre i processen.

Du er velkommen til at ringe til os på telefon 99366600 eller skrive til os på erhverv@escot.dk. Så finder vi sammen den helt rigtige løsning til dig og din virksomhed. Det gælder, hvad enten du gerne vil leje dig ind midt i centrum af den nordjyske by, eller du er mere interesseret i lokaler nær det populære industriområde.