Kontorlokaler i Allerød

Overvejer du at etablere et kontor i Allerød? Så kræver det, at du finder et egnet kontorlejemål i området.

Hos Escot har vi et bud på en række kontorlokaler i Allerød, som du kan anvende til din virksomhed. Lejer du dig ind hos os, kan du være sikker på, at du har med en erfaren og professionel udlejningsvirksomhed at gøre. Vi har specialiseret os i erhvervsudlejning, og vi har erhvervsejendomme, som vi lejer ud til en masse forskellige virksomheder, fordelt over hele landet. Her på siden kan du se de ledige kontorer i Allerød.

Allerød - en handelsperle nær København

Allerød er ikke alene nem at komme til fra København og derfor et oplagt sted at placere sit kontor til en billigere husleje end i hovedstaden. Byen er faktisk også ret berømt for sit blomstrende handelsliv. Mange tager gerne turen til Allerød for at shoppe, da dens centrale gade faktisk af mange bliver regnet som den bedste handelsgade i hele Nordsjælland. Det siger ikke så lidt om det liv, der er i byen, og alle de muligheder, som den byder på.

Allerød er med sin placering en halv times kørsel fra København meget nem at komme til, hvis du eller flere af dine ansatte er bosat i København. De offentlige transportmidler kører også fra København til Allerød flere gange dagligt, så der er flere forskellige måder at komme til og fra arbejde på, hvis du arbejder på et kontor i Allerød. Det samme gælder, hvis du jævnligt inviterer kunder forbi til en snak på kontoret. Så er det jo en klar fordel, at det er nemt at komme til dit kontor i Allerød.

Lej kontor i Allerød med en central placering

Alle de kontorlejemål, som vi tilbyder, har en central og attraktiv placering. Og vores kontorer til leje i Allerød er ingen undtagelse. En central placering er vigtig i forhold til dine medarbejdere, da det gerne skal være nemt for dem at komme på arbejde hver eneste dag - og det er også vigtigt i forhold til dine kunder, da de også gerne nemt skal kunne komme forbi til et eller flere kundemøder inde på kontoret.

Alle vores kontorlejemål i Allerød er flotte og nyistandsatte på moderne vis, så din virksomhed kan fremstå præsentabel og professionel. Størrelsen på de forskellige kontorer varierer, og nogle er oplagte at kombinere med lokaler til produktion eller butikslokaler, mens andre egner sig bedst til et kontor, der ikke skal kombineres med andre dele af virksomheden.

Kontakt os for udlejning af kontor i Allerød

Du er velkommen til at kontakte os, hvad enten du har spørgsmål til et specifikt erhvervslejemål, eller du bare gerne vil vide mere om vores ydelser. I dagtimerne kan du fange os på telefon 99366600, og hvis du gerne vil kontakte os uden for vores åbningstider, er du velkommen til at sende en mail til os på erhverv@escot.dk.