Kliniklokaler i Tilst

Ønsker du at åbne en klinik i Tilst? Men har du svært ved at finde de rette lokaler? Så se vores udvalg af kliniklokaler til leje herunder.

Vi har hos Escot et bredt udvalg af attraktive og alsidige erhvervslejemål. Uanset om du er på jagt efter et lager i Aalborg, eller du ønsker at finde lokaler til din klinik i Tilst, så har vi et stort udvalg spredt rundt omkring i Danmark. For at gøre det let for dig, at finde dit nye lokale, har vi samlet alle vores ledige lokaler der egner sig til klinik i Tilst herunder.

 

Find dit nye kliniklokale i Tilst

Hos Escot Erhvervsejendomme finder du lejemål i varierende størrelser og med forskellige funktioner. Uanset om du ønsker et mindre eller større lokale til din klinik, så hjælper vi dig gerne med, at imødekomme de behov du har. Vores lokaler er moderne og indflytningsklar, hvilket sikrer, at du kan flytte direkte ind. Derudover har du rig mulighed for at indrette klinikken, så den har den atmosfære og stil du ønsker.

Udover moderne og alsidige lokaler, ved vi hos Escot også, hvor vigtigt beliggenheden er for vores kunder. Vi sikrer derfor altid, at vores erhvervslokaler har en attraktiv placering med gode parkeringsforhold. Placeringen tæt på Aarhus med god transportforbindelse sikrer, at dine kunder nemt kan komme til og fra din klinik.

Escot imødekommer dine behov

Kvalitet er i højsædet hos Escot, når vi opkøber og opfører ejendomme, er det derfor altid med kvalitet for øje. Vores erhvervslejemål fremstår altid præsentable og moderne, når du overtager nøglen, og skal flytte ind. Du er derfor sikret at få en flot og istandsat klinik, hvis du lejer gennem os.

Hvad end du ønsker, en placering i hjertet af Tilst der sikrer stor synlighed, eller en placering nærmere et trafikalt knudepunkt der sikrer nem adgang for dine kunder, så hjælper vi dig gerne. Vi imødekommer dine ønsker og behov. Hvis du ikke selv er så kendt i området, så hjælper vi dig gerne med at finde, det lokale der matcher dine ønsker.

Skal du bruge hjælp?

Så er du meget velkommen til at kontakte os, så vi kan besvare dine spørgsmål og hjælpe dig med at komme tættere på din drøm om at få en klinik i Tilst. Du kan fange os på telefon 99366600 inden for vores åbningstid, og du har også mulighed for at skrive til os på erhverv@escot.dk.