Kliniklokaler i Augustenborg

Har du en drøm om at åbne din egen klinik i Augustenborg? Så er du landet det helt rette sted i din jagt efter lokaler dertil.

Hos Escot tilbyder vi udlejning af kliniklokaler i Augustenborg og i en stor del af landets øvrige handelsbyer. Vores udbud spænder vidt, og som du kan se på vores side, kan du leje alt fra erhvervslokaler til butik, klinik, kontor, lager eller noget helt femte. Vi har samlet alle de af vores lokaler, som egner sig til at drive klinik i Augustenborg, her på siden. Så kan du nemt danne dig et overblik over de muligheder, som du har i forhold til at indgå et erhvervslejemål med os.

Klinik til leje i Augustenborg centrum

Byen Augustenborg ligger på Als kun få kilometer fra Sønderborg, og det er også her, at du finder det landskendte Augustenborg Slot. Augustenborg har lidt mere end 3000 indbyggere, og på trods af byens relativt lille størrelse lever handelslivet i bedste velgående. Augustenborg kan bryste sig af flere dagligvarebutikker og forskellige specialforretninger.

Det lokale handelsliv bliver støttet aktivt i den sønderjyske by, og åbner du en klinik i Augustenborg, vil også du kunne nyde godt af den lokale opbakning. Vores erhvervslejemål i Augustenborg har alle en central placering og gode parkeringsfaciliteter, så både du og dine kunder nemt kan komme til din klinik og få afsat bilen.

Vi er din professionelle udlejningspartner

Hos Escot lever vi af at udleje erhvervslejemål, og du kan derfor være sikker på, at du er i de bedste hænder hos os. Er du i tvivl om, hvor du skal placere din klinik i Augustenborg? Så sidder vi klar ved telefonen til at hjælpe dig. Vi har sat os grundigt ind i alle de områder eller byer, hvori vi tilbyder erhvervslejemål, og den viden giver vi med stor fornøjelse videre til dig, hvis du er interesseret i det.

Er der stor efterspørgsel på erhvervslokaler i en by, opkøber eller opfører vi til tider nye erhvervsejendomme, så vi altid kan tilbyde vores kunder det, som de efterspørger. Inden vi investerer i en erhvervsejendom, sikrer vi os altid, at den har en central og attraktiv placering. Det gælder, hvad enten der er tale om lokaler, som vi kan udleje som klinik i Augustenborg, eller der er tale om butikslokaler i en anden vilkårlig jysk by. 

Lej klinik i Augustenborg allerede i dag

Har du set dig varm på et af vores lejemål, der er slået op som kliniklokaler i Augustenborg? Eller har du spørgsmål til området i forhold til din virksomhed? Du er altid velkommen til at henvende dig til os med stort eller småt. Vi sidder klar ved telefonen i vores åbningstid, og ellers kan du altid kontakte os på mail, når det passer dig bedst. Du kan ringe til os på telefon 99366600 eller skrive til os på erhverv@escot.dk.