Kliniklokaler i Rødovre

Går du med en drøm at starte din egen klinik i Rødovre? Så hold øje med vores ledige lejemål på siden her.

Hos Escot Erhvervsejendomme råder vi over lokaler til alle formål, så uanset om du ønsker et stort lager, et kontor eller en klinik, så har vi et bredt udvalg af ledige lokaler. Vi har erhvervslokaler i alle Danmarks stærkeste handelsbyer. Herunder kan du se vores udvalg af ledige lokaler, der egner sig til Klinik i Rødovre.

Lad din klinik blomstre i Rødovre

Rødovre er en by med stort udviklingspotentiale for erhvervsdrivende, hvilket skaber et godt grundlag for at starte din nye klinik netop her. Rødovre er godt besøgt af personer, der kommer for at handle og shoppe både inden og udenfor Danmarks første rigtige shoppingcenter, der befinder sig i Rødovre.

Med en klinik placeret i Rødovre vil du kunne nyde godt af, alle de besøgende der tager til Rødovre for at shoppe. Med en beliggenhed i hjertet af Rødovre vil du dermed også få stor eksponering og synlighed. Rødovre ligger tæt på København, hvilket også sikrer gode transportmuligheder for dine kunder.

Find dit nye kliniklokale i Rødovre

Vi ved hos Escot Erhvervsejendomme, hvor vigtig en god placering er for vores kunder. Vi har derfor sat os godt ind i byens muligheder, så vi ved, hvad alle vores erhvervslejemål kan tilbyde. Vi deler gerne vores viden med dig, så vi sammen kan finde den placering, der giver dig de bedste muligheder for at drive en klinik i Rødovre.

En af de parametre der især er vigtig, når du skal starte din klinik i Rødovre, er at det er nemt for dine kunder at komme til og fra klinikken. Vi sørger derfor altid for, at vores lejemål har gode parkeringsforhold, samt nem adgang til motorvej eller omfartsveje.

Vil du høre mere om dine muligheder for at leje en klinik?

Så skal du ikke tøve med at kontakte os. Er du i tvivl om hvilken beliggenhed, du skal vælge? Eller har du fundet et interessant lokale. Så giv os et kald, så besvarer vi gerne alle de spørgsmål, du må sidde med.

Det er nemlig vores fornemmeste opgave at gøre det så let som muligt for dig at finde det helt rigtige erhvervslejemål, der kan opfylde dine erhvervsdrømme. Ring til os på telefon 99366600, eller send en mail på erhverv@escot.dk, så finder vi sammen de rigtige lokaler til din engrosbutik i Rødovre.