Kontorlokaler i Herlev

I Herlev er der rig mulighed for at finde det helt rigtige kontor til leje. Men er det endnu ikke lykkedes for dig? Så kig med her.

Hos Escot udbyder vi alle former for lejemål til erhvervsdrivende. Det være sig både lokaler til kontor, engrosbutik, produktion, klinik, service og detail. Kort sagt tilbyder vi lige det lokale, som du skal bruge for at opfylde din iværksætterdrøm eller for at vækste din forretning. Vi opkøber og opfører erhvervsejendomme, der altid er nyistandsatte, moderne og klar til indflytning. Samtidig ved vi, at beliggenheden er vigtig, og derfor kan du vide dig sikker på at finde kontorlokaler med gode placeringer i Herlev nedenfor.

Herlevs driftige forretningsliv

Herlev er en bydel i Storkøbenhavn. Men det betyder ikke, at den ikke har sit eget driftige handelsliv. Der er gode shoppingmuligheder i blandt andet Herlev Bymidte Butikscenter, hvor du både kan købe tøj og sko, dagligvarer, tilbehør, personlig pleje samt artikler til hobby og fritid.

Placerer du et kontor i centrum af byen, vil du blive set af de mange besøgende i centrum, og din eksponering kan senere vise sig at skaffe dig kunder. Med en central placering er du også sikker på, at det er let for dig selv, dine kunder og medarbejdere at komme til og fra din virksomhed. De kun 11 km til København Centrum gør det derfor lettere at tiltrække både kunder og medarbejdere til din virksomhed.

Professionel udlejning af kontor i Herlev

Beliggenheden er central for en virksomheds succes. Derfor har vi sørget for, at vores erhvervslejemål alle har en god placering i Herlev. Samtidig har de fleste af vores lejemål også gode parkeringsfaciliteter, hvis medarbejdere eller kunder kommer i bil.

Når du leder efter leje af kontor i Herlev, er det vigtigt, at du tager de kreative briller på. Frem for at se begrænsninger skal du forsøge at se de muligheder, der ligger i lokalerne. Selvom et lokale ikke tidligere er blevet brugt til kontor, men eksempelvis til en detailbutik, kan det sagtens være indrettet på en måde, der giver mening for dig og din virksomhed. Fortæller du os om dine ønsker og behov, kan vi dog altid hjælpe dig med at finde fleksible løsninger, der matcher dig.

Lej kontor i Herlev hos os

Vi har i mange år specialiseret os i udlejning af erhvervslejemål, og vi stiller høje krav til de lokaler, som vi udbyder. Derfor kan du trygt indgå en lejeaftale med os, hvis du har udset dig et kontor i Herlev. Måske har du fundet et interessant bud på et kontor her på siden? Eller også har du brug for sparring på anden vis? Uanset hvad kender vi de handelsbyer, hvor vores erhvervslejemål ligger i, rigtig godt, så vi kan rådgive dig.

Ring til os på telefon 99366600, eller skriv en mail på erhverv@escot.dk, hvis du i stedet foretrækker at kontakte os den vej igennem.