Lagerlokaler i Rødovre

Hvis du er på udkig efter et lager i Rødovre til din forretning, er du havnet det helt rigtige sted.

Her hos Escot administrerer vi alle typer af erhvervslokaler til udlejning. Vi har et bredt og varieret udvalg af forskellige erhvervsejendomme, hvad enten du mangler lokaler til kontor, butik, produktion eller lager i Rødovre og resten af landet. På siden her kan du se kategorien ’leje af lager i Rødovre’, der viser vores ledige lokaler, som egner sig til lager, på nuværende tidspunkt.

Rødovre emmer af handelsaktivitet

Rødovre er en livlig sjællandsk by med masser af udviklingspotentiale og aktiv handel. Der er masser af spændende butikker til hele familien, og de store shoppingmuligheder rundt omkring i byen danner særligt rammerne for et attraktivt forretningsliv hele året. Det kan du som erhvervsdrivende nyde godt af.

Hvad enten du ønsker et lager til leje i Rødovre centrum eller i udkanten af byen, er der gode muligheder for at komme til og fra byen. De gode motorvejsforbindelser gør det nemt hurtigt og bekvemt at til- og fragå lageret, så du uden besvær kan fragte fra lageret, når der er behov for det. Hvis du ikke kender det store til Rødovre, kan det være svært at finde den helt rigtige placering. Vi har dog stort kendskab til byen, og derfor kan vi hjælpe med at finde den bedste beliggenhed tilpasset din virksomhed. 

Lej lager i Rødovre – vælg mellem større og mindre lokaler

Her på siden finder du både større og mindre erhvervslejemål inden for udlejning af lager i Rødovre. Det betyder, at der både er lagerlokaler til den mindre iværksætter og den mere etablerede erhvervsdrivende.

Måske udvider du din forretning og har brug for flere lagre eller ét større? Eller også er du nyopstartet med brug for et fleksibelt lager? Uanset hvad finder du det her. Flere af lejemålene har også mulighed for etablering af et kontor i forbindelse med lageret, hvis der er brug for lagerstyring tæt på. Samtidig er vores lokaler indrettet med mulighed for at tilpasse dem nøjagtigt til de behov, som du og din virksomhed har. Det handler i bund og grund om at se muligheder frem for begrænsninger.

Skal vi hjælpe dig på vej?

Når du står over for at skulle leje lokaler til et lager, kontor, klinik, butik eller noget helt andet, kan det være svært at overskue. Det hjælper vi dig gerne med. Vi sætter med glæde vores store erfaring med erhvervslejemål i spil, så du får den løsning, der bedst matcher dig og din virksomhed.

Derfor skal du heller ikke tøve med at kontakte os og fortælle om dine ønsker og behov. Ud fra det kan vi sammen spore os ind på det erhvervslejemål, der opfylder dine kriterier. Ring til os på telefon 99366600 inden for vores åbningstid, eller send en mail på erhverv@escot.dk.

Andre erhvervslejemål i Rødovre

Ud over lagerlokalerne, har vi løbende attraktive erhvervslejemål til andre typer anvendelse til leje i Rødovre. Se eksempelvis hvad vi har af ledige erhvervslokaler i Rødovre eller klik ind på en af nedenstående anvendelsestyper herunder: