Butik en gros i Rødovre

Overvejer du muligheden for at starte en engrosbutik i Rødovre? Så er vores udlejning af engrosbutik i Rødovre her på siden lige noget for dig.

Vi har hos Escot specialiseret os i udlejning af alle typer af erhvervsmål i Danmarks stærkeste handelsbyer. Der er både erhvervslokaler til dig, der ønsker leje af engrosbutik, kontor, produktionshal, klinik, detailbutik og meget mere. Kort sagt råder vi over erhvervsejendomme til alle formål.

Fælles for vores erhvervslejemål er deres centrale placering, nyistandsatte rammer og indflytningsklare indretning. Vi har gjort det så nemt som muligt for dig at finde dine nye erhvervslokaler. Nedenfor ser du et bredt udvalg af de lokaler, der egner sig til brug som engrosbutik i Rødovre, og som vi på nuværende tidspunkt har til rådighed.

Rødovres handelsliv blomstrer

Den sjællandske by Rødovre byder på et spirende handelsliv overalt i byen. Her finder du et væld af shoppingmuligheder inden og uden for Danmarks første rigtige shoppingcenter. I Rødovre sker der hele tiden nye tiltag i takt med den store byudvikling, der skal munde ud i en stor gågade lige midt i centrum.

Derfor er Rødovre en by med stort udviklingspotentiale for erhvervsdrivende. Med leje af en engrosbutik i Rødovre kan du nyde godt af de mange besøgende, der hver dag tager til byen for at handle og shoppe. Rødovre ligger tæt på København, hvilket giver gode muligheder for offentlig transport mellem de to sjællandske byer.

Lej engrosbutik i Rødovre – men tænk på placering

En engrosbutik til leje i Rødovre er en god start på udvidelsen eller opstarten af din virksomhed. I byen har vi nemlig udelukkende erhvervslejemål med gode placeringer. Alligevel skal du tænke nøje over, hvor du vælge at åbne en engrosbutik. Det skal gerne være let for kunderne at komme til og fra din butik – ellers bliver de hurtigt trætte af at handle hos dig.

Har du ikke det helt store kendskab til Rødovre, hjælper vi dig gerne på vej. Vi har stor viden om byens muligheder, ligesom det i øvrigt gælder for alle andre byer, hvori vi udlejer erhvervslejemål. Den viden kan du nyde godt af – og sammen kan vi finde frem til den placering, der bedst understøtter dine behov og ønsker til din engrosbutik i Rødovre.

Vi hjælper dig med leje af engrosbutik i Rødovre

Har nogle af vores lejemål vækket din interesse? Eller er du helt forvirret over, hvilken beliggenhed du skal vælge til din fremtidige engrosbutik i Rødovre? Vi hjælper dig med alle de spørgsmål, som du måtte brænde inde med.

Det er nemlig vores fornemmeste opgave at gøre det så let som muligt for dig at finde det helt rigtige erhvervslejemål, der kan opfylde dine erhvervsdrømme. Ring til os på telefon 99366600, eller send en mail på erhverv@escot.dk, så finder vi sammen de rigtige lokaler til din engrosbutik i Rødovre.