Lagerlokaler i Herlev

Kigger du dig omkring efter et lager til leje i Herlev? Men har du endnu ikke haft held med at finde de helt rigtige rammer til din virksomhed?

Her hos Escot er vi specialiseret i udlejning af lager i Herlev og mange andre danske handelsbyer. Og derfor har vi samlet alle de lagerlokaler, som vi på nuværende tidspunkt har til rådighed i Herlev, så du hurtigt og enkelt kan få et overblik. Vi administrerer ikke bare udlejning af lagerlokaler, men alle former for erhvervslejemål i nogle af Danmarks mest attraktive byer. Vi sørger for, at det er let for dig at flytte i nye lokaler eller opstarte en ny virksomhed med god beliggenhed og attraktive parkeringsforhold.

Handelsby tæt på København

Herlev er en bydel i Storkøbenhavn, og med kun 11 kilometer til indre by i København er det et oplagt sted at lægge din virksomheds lager. Med gode motorvejsforbindelser bliver det nemt at fragte dine varer til og fra lageret. Det er vigtigt med gode trafikale forbindelser, når du skal vælge placering til dit lager.

Det samme gælder for dine lagermedarbejdere, som let kan komme til og fra byen med offentlig transport eller i bil. De gode parkeringsfaciliteter ved de fleste af vores erhvervslejemål gør det i øvrigt let altid at finde parkering, hvis du eller dine ansatte kommer i bil. Og når der skal læsses af og på lastbiler med varer til og fra lageret.

Leje af lager i Herlev – fleksible omgivelser

Mange af vores lagerlokaler i Herlev er fleksibelt indrettet. Det betyder, at du nemt selv kan tilpasse det til dine ønsker og behov. Og måske kan et lokale, der tidligere er blevet brugt til noget helt andet, være helt rigtigt i forhold til den type af lager, som du søger. Det handler i bund og grund om at tænke ud af boksen og se på de muligheder, som lokalerne tilbyder, i stedet for at tænke i begrænsninger. Er du i stand til det, vil langt de fleste lokaler kunne bruges til din virksomhed.

Dog skal du naturligvis tænke nøje over, hvor meget plads du har brug for. Har du en stor virksomhed med mange varer? Så skal du naturligvis have lagerlokaler med mange kvadratmeter. Har du også brug for et kontor i forbindelse med lageret? Eller kan du sagtens have det et andet sted? Det skal du gøre op med dig selv, inden du lejer et lager i Herlev.

Lej lager i Herlev med hjælp fra os

Er du ikke helt sikker på, hvilken beliggenhed du skal vælge til dit nye lager? Eller er du allerede brændt varm på et lagerlokale til din virksomhed, og nu vil du gerne ud at se det? Uanset hvad sidder vi klar til at tage imod dit opkald på telefon 99366600 i vores åbningstid. Men du kan også i stedet sende os en mail på erhverv@escot.dk, hvis du hellere vil det. Så hjælper vi dig gerne videre i din proces med leje af lager i Herlev.