Lagerlokaler i Sønderborg

Driver du en butik, som du gerne vil finde et lager til i Sønderborg? Eller påtænker du at etablere en helt ny virksomhed?

Uanset hvad årsagen er til, at du er på jagt efter lagerlokaler i Sønderborg, kan vi hjælpe dig her hos Escot. Vi har en lang række af erhvervslejemål, som kan være interessante for dig at se nærmere på, i det sønderjyske. Faktisk tilbyder vi erhvervslejemål over hele landet til alle formål, og vi opfører eller opkøber jævnligt nye erhvervsejendomme, hvis der er en stor efterspørgsel. Her på siden har vi samlet alle vores ledige lokaler, der er velegnede til lager i Sønderborg.

Sønderborg er en driftig handelsby

Handelslivet lever i bedste velgående i Sønderborg, der er kendt for at være den flotteste handelsby i det ganske danske land. I centrum af byen kan du købe lidt af hvert, hvad enten du er på jagt efter en af de landsdækkende kædebutikker eller en specialforretning med en mere unik sammensætning af varer. Du kan som handlende købe alt det, som du har brug for i den sønderjyske by - og sikkert også mere til.

I udkanten af byen finder du et attraktivt industriområde. Kvarteret ligger få minutters kørsel fra centrum, og du kan nemt komme på både motorvej og omkørselsvej herfra. Her tilbyder vi en række af interessante og fleksible lagerlokaler. Du finder både store lagerhaller til større virksomheder og mindre lokaler, som du kan bruge til en mindre virksomhed. Er du på udkig efter et lager i Sønderborg, som er indrettet i forbindelse med kontorlokaler eller produktionshal, kan du også være heldig at finde det her på siden.

Udlejning af lager i Sønderborg

Fælles for alle vores erhvervslejemål er blandt andet, at de er fleksible. Du kan indrette dem præcis, som du vil, og bruge dem til forskellige formål. Lad dig ikke vildlede af, at et lokale tidligere har været indrettet som kontor. Det kan sagtens være, at det alligevel er det mest perfekte lagerlokale i Sønderborg til din virksomhed. Det gælder om at tænke i muligheder, når du er ude at se på de forskellige erhvervslejemål, som er ledige - ellers kan det være, at du ikke kan se skoven for bare træer.

Vores lagerlokaler i Sønderborg er også alle udstyret med gode parkeringsmuligheder. Det skal nemlig være nemt at komme til og fra dit lager, hvad enten der skal hentes eller bringes varer. Det dur jo heller ikke, at det er for besværligt for dig selv og dine lagermedarbejdere at møde ind på arbejde hver morgen. Escot er din garanti for flotte og indflytningsklare lagerlokaler i Sønderborg, som har en attraktiv placering - både i forhold til de øvrige omgivelser og til- og frakørsel.

Leje af lager i Sønderborg - kontakt os for mere information

Som vi tidligere har været inde på, kan du her på siden se alle vores lagerlokaler til leje i Sønderborg. Vi har mange flere, som bare ikke er ledige på nuværende tidspunkt. Hold derfor godt øje med vores side, da der løbende vil ske en udskiftning, og andre erhvervslejemål vil dukke op. Har du spørgsmål til os? Så kan du ringe til os på telefon 99366600 eller sende os en mail på erhverv@escot.dk.