Lagerlokaler i Glostrup

Er du ved at udvide eller opstarte din forretning, så du mangler et lager i Glostrup? Her finder du et bredt udvalg af lagerlokaler til leje i Glostrup.

Hos Escot hjælper vi dagligt virksomheder med at finde de helt rette lokaler til deres virksomhed. Vi har nemlig i en årrække specialiseret os i alle typer af erhvervslejemål. Det gælder både lokaler til butik, klinik, kontor, produktion og lager i Glostrup og mange andre danske byer. Nedenunder finder du vores udvalg af ledige lejemål inden for kategorien "leje af lager i Glostrup".

Udnyt Glostrups blomstrende handelsliv

Glostrup er en bydel i Storkøbenhavn. Og med sin placering kun 11 km vest for København, er det en attraktiv by for mange erhvervsdrivende. Her blomstrer et driftigt forretningsliv takket være byens mange gode shoppingmuligheder. Særligt Glostrup Shoppingcenter danner rammerne om byens livlige handelsaktivitet, hvor der i centrets 55 butikker dagligt færdes et hav af besøgende. Her omkring er det oplagt at placere dit lager, hvis du ønsker en attraktiv placering i byen.

Uden for byen finder du også et større industriområde. Her er der gode muligheder for at placere et lager for erhvervsdrivende. Fælles for vores lagerlokaler er deres gode logistikmuligheder, der gør det let at fragte varer fra lageret ud i butikkerne - og den anden vej rundt. Den korte afstand til og fra København gør det desuden til et attraktivt område for dine medarbejdere, da det er let at komme til og fra din virksomhed.

Udlejning af lager i Glostrup hos din foretrukne erhvervsudlejer

Vi har i mange år været en af de foretrukne erhvervsudlejere på markedet takket være vores brede og varierede udvalg er erhvervsejendomme, der opfylder mange forskellige behov. Her på siden har vi både større lagerdomiciler og mindre lagerlokaler. Med andre ord har vi et alsidigt udvalg af lagerlokaler til leje i Glostrup, så der både er noget for den lille iværksætter og den etablerede erhvervsdrivende. Uanset om du er en stor eller lille virksomhed, har du behov for et fleksibelt lager, hvis du skal sælge varer.

Vi har sørget for, at der blandt vores erhvervslejemål også er mulighed for at kombinere lageret med et tilhørende kontor, hvis du har brug for at have kontormedarbejdere i nærheden af dit lager for at styre det. Fælles for vores lagerlokaler i Glostrup er deres fleksibilitet og gode parkeringsforhold, der får logistikken til at forløbe let og enkelt.

Lej lager i Glostrup hos os – og hør mere om dine muligheder

Vi lejer erhvervslokaler ud over hele landet, men leder du intenst efter lokaler til dit lager i Glostrup, hjælper vi dig gerne på vej. Vi rådgiver dig gerne i forhold til det område, som du ønsker at placere dit lager i, hvis du ikke selv har et bredt kendskab.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis vi sammen skal finde den helt rigtige løsning til dig og din virksomhed. Det kan du gøre på telefon 99366600 eller på mail erhverv@escot.dk. Så tager vi en snak om dine muligheder for leje af lager i Glostrup.