Butik en gros i Thisted

Ønsker du at leje en engrosbutik i Thisted? Så er du landet det helt rigtige sted.

Vi er hos Escot specialiseret i udlejning af erhvervslejemål. Vi tilbyder alle typer og størrelser af erhvervslokaler, så du kan finde alt fra detailbutikker til kontorer. Vi hjælper dig med at finde dit nye lokale og har nedenfor samlet alle de ledige lokaler, der egner sig til drive engrosbutik i Hjørring.

 

Lej engrosbutik i Thisted - Attraktiv placering

Thisted er en købstad og havneby beliggende i natursmukke omgivelser. Centrum af Thisted består af snoede og hyggelige gader og byder på både lokale butikker og butikskæder. Thisted er en attraktiv by for flere typer af erhvervsdrivende. Vælger du at åbne en engrosbutik i Thisted, kan du drage nytte af, at Thisted er velbesøgt by grundet den smukke natur og den hyggelige by, hvor de fleste ville kunne få stillet deres shoppelyst.

Thisted rummer flere attraktive beliggenheder til din nye engrosbutik. Hos Escot er vi specialiserede inden for leje af erhvervsejendomme og ved, at beliggenhed er meget vigtig. Vi har derfor sikret, at uanset hvilket lokale du lejer gennem Escot, så har det gode parkeringsmuligheder og gode forbindelser til omfartsvej, så det er let for medarbejdere og kunder at komme til og fra butikken.

Fleksible lejemål hos Escot

Når du skal ud og finde dit nye lejemål til at starte din engrosbutik, er der flere parametre, der er vigtige at overveje. Det ene er placering, her guider vi dig gerne, hvis ikke du er kendt i området omkring Thisted. Den anden er muligheden for at indrette et erhvervslokale, der har været brugt til et andet formål end engrosbutik førhen. Hvis du finder et lejemål, der før var brugt som Showroom eller andet, men dette har den rette placering til din engrosbutik, så hjælper vi dig også gerne.

Vi får løbende nye ledige lejemål ind på siden her. Så hvis du står og mangler et lokale, du kan bruge til at åbne en engrosbutik i, så hold godt øje på siden her.

Hjælp til at leje lokale til engrosbutik i Thisted?

Hos Escot hjælper vi dig gerne med at finde de ideelle erhvervslokaler, der matcher dine ønsker og krav. Du er velkommen til at kontakte os på telefon 99366600 eller ved at skrive til os på erhverv@escot.dk. Så vil vi forsøge at finde det perfekte match, så du kan få realiseret dit ønske om at åbne en engrosbutik i Thisted.