Butik en gros i Sønderborg

Vil du gerne realisere din drøm om at åbne en engrosbutik i Sønderborg, og er du på jagt efter erhvervslokaler, der er egnet til formålet?

Erhvervsudlejning er vores kerneforretning hos Escot, og vi både opfører og opkøber erhvervsejendomme i hele landet. Søger du lokaler, som du kan indrette til en engrosbutik i Sønderborg, er du derfor kommet det helt rette sted hen. Nedenfor kan du se alle vores engrosbutikker til leje i Sønderborg, og er du interesseret i at vide mere om et af vores lejemål eller at se lokalerne i virkeligheden, hører vi meget gerne fra dig.

Sønderborg kåret som Danmarks flotteste handelsby

Der er masser af liv og atmosfære, når du bevæger dig ind i centrum af Sønderborg. De hyggelige brostensbelagte gader, som snor sig rundt i byen, byder på et væld af forskellige butikker. Du finder både berømte kædebutikker og en række af unikke specialforretninger. I Sønderborg får du en oplevelse af, at du kan købe alt det, som du mangler, og så er byen både hyggelig og pæn at færdes i.

Når det kommer til udlejning af engrosbutik i Sønderborg, har du også mulighed for at placere din butik i det attraktive industrikvarter. Her finder du et stort udvalg af andre engrosbutikker, produktionsvirksomheder og lagerhaller. Industrikvarteret ligger ikke langt fra centrum, og det er nemt at køre på både motorvej og omkørselsvej herfra.

Lej engrosbutik i Sønderborg gennem os

Vi er klar over, at det kan være svært at vide, hvor du med fordel kan placere din virksomhed, hvis du ikke kender meget til byen, den skal ligge i. Om så der er tale om en engrosbutik i Sønderborg eller en lagerhal i Aalborg. Derfor sørger vi altid for at hjælpe dig på vej ved udelukkende at tilbyde dig erhvervslejemål i attraktive områder, der er nemme at komme til og fra, og som byder på gode parkeringsfaciliteter og et sundt forretningsmiljø.

Du er altid velkommen til at kontakte os for en snak om dine ønsker og krav til et erhvervslejemål til din virksomhed. Så kan vi hjælpe dig med at spore dig ind på det rette område, hvis du gerne vil åbne en engrosbutik i Sønderborg. Vi har sat os godt ind i de byer, hvori vi tilbyder erhvervslejemål, og vi har også helt styr på hvilke områder, der kan være attraktive for netop den type af forretning, som du gerne vil etablere.

Med leje af engrosbutik gennem os, kan du være sikker på, at du får fingrene i attraktive lokaler, som danner gode rammer for, at du kan opnå succes med din virksomhed.

Kontakt os i dag for leje af engrosbutik i Sønderborg

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller brug for mere information om et eller flere af vores erhvervslejemål i Sønderborg. Du kan fange os på telefon 99366600 eller sende os en mail på erhverv@escot.dk. Vi sidder klar til at hjælpe dig med at finde lokaler til din engrosbutik i Sønderborg i vores åbningstid.