Butik en gros i Grenaa

Indebærer dine fremtidsplaner en engrosbutik i Grenå, kan du komme et skridt videre ved at tage et kig på vores ledige erhvervslejemål i byen.

Lyder alsidige butikslokaler i Grenå som noget for dig? Hos Escot kan vi bryste os af et stort udvalg af erhvervsejendomme til leje i hele landet. Det kan komme dig til gode, hvis du har planer om at starte en ny virksomhed op, eller hvis du er i færd med at vækste. Tager du et nærmere kig på alle vores ledige lokaler til engrosbutik i Grenå her på siden, kan du se, hvilke muligheder byen rummer, og hvilke lejemål der er til rådighed.

En driftig industriby og handelsby på Djursland

Grenå kan bryste sig af at være den største by på Djursland og af sin titel som Danmarks hyggeligste handelsby. I byens tre gågader vrimler det med mere end 200 specialbutikker, og du kan nemt få din sult stillet på en af de hyggelige caféer eller restauranter på torvet. Men byen er også meget mere end det. Grenå Havn er et større foretagende, og industri- og erhvervslivet lever også et blomstrende liv i den charmerende by på Djursland.

Når du skal åbne en engrosbutik i Grenå, eller en hvilken som helst anden by, er det vigtigt, at du vælger den helt rigtige placering. Det er den primære forudsætning for at få succes med din forretning. Vi vil gerne gøre det nemt for dig at finde de perfekte butikslokaler til din forretning, og netop derfor udbyder vi kun erhvervslejemål i centrale og attraktive omgivelser.

Parkering har vi også altid in mente, når vi udbyder erhvervsudlejning. Vi ved, hvor vigtigt det er for din virksomhed, at det er nemt for både kunder og ansatte at kunne komme af med deres bil, når de enten møder på arbejde eller holder ind for at handle i din engrosbutik i Grenå.

Attraktiv og fleksibel engrosbutik til leje i Grenaa

I forhold til leje af engrosbutik i Grenaa er der flere områder i og omkring byen, som det vil give mening for dig at etablere dig i. Vi har en række gode bud på nyistandsatte og indflytningsklare lokaler, som du vil kunne indrette din butik i.

Du finder alt fra mindre butikslokaler til de større af slagsen. Og det antal kvadratmeter, som du har brug for til din butik, afhænger alene af, hvor meget lagerplads og hvor mange kvadratmeter butik der er optimalt for dig.

Kontakt os med henblik på udlejning af engrosbutik i Grenå

Hvad enten du brænder inde med spørgsmål til et af vores lejemål, eller du gerne vil aftale tid til en fremvisning, hører vi meget gerne fra dig. Du kan fange os på telefon 99366600 i vores åbningstid, og derudover kan du altid sende os en mail ved at skrive til erhverv@escot.dk. Vi sidder klar til at hjælpe dig med at finde de perfekte lokaler til din engrosbutik i Grenå.