Ledige erhvervslejemål i Herlev

Det kan være svært at overskue markedet, når du er på udkig efter erhvervslejemål i Herlev. Det har vi dog gjort let for dig her på siden.

Hos Escot har vi sørget for at samle og tilbyde et bredt udvalg af mange forskellige typer af erhvervslejemål til leje i Herlev. Vi både administrerer, opfører og opkøber lejemål rundt om i Herlev og andre danske handelsbyer, så vi kan tilbyde erhvervslejemål, der er nyistandsatte og moderne, og som har god beliggenhed og parkeringsfaciliteter. Du finder alle former for leje af erhvervslejemål i Herlev her nedenfor – alt lige fra kontor og klinik til lager, produktion og butik.

Herlev er en aktiv handelsby

Kender du Herlev? Hvis ikke, kan vi fortælle, at den sjællandske by har masser at byde på. Herlev er en bydel i Storkøbenhavn, og med kun 11 km til Københavns centrum er det et attraktivt sted for mange virksomhedsejere takket være de gode motorvejsforbindelser og den lettilgængelige offentlige transport – og sidst men ikke mindst den lavere lejepris.

I det hyggelige butikscenter i centrum af Herlev finder du et aktivt handelsliv, hvor du kan blive fristet af de mange specialbutikker. Vi tilbyder udlejning af erhvervslejemål i Herlev, og vi har mange forskellige typer. Så hvad enten du søger lokaler til en klinik, et showroom, en butik, et lager eller noget helt andet, finder du det hos os. Mange af vores erhvervslejemål kan endda bruges til flere forskellige virksomhedstyper takket være deres fleksibilitet.

Lej erhvervslejemål i Herlev på central beliggenhed

Vi har gjort det let for dig at danne dig et overblik over dine forskellige muligheder for at leje erhvervslokaler i Herlev. Her på siden har vi nemlig samlet alle de lejemål, som lige nu er ledige. Fælles for de fleste af vores lejemål i Herlev er deres centrale placering og nyistandsatte indretning. De er med andre ord lige til at flytte din virksomhed ind i.

Du kan vælge mellem alt lige fra store lager- og produktionslokaler til mindre lokaler til butik, kontor eller showroom. Derudover er langt størstedelen af vores erhvervslejemål i Herlev indrettet på en fleksibel måde, der gør det muligt for dig at matche og indrette lokalet til din virksomheds behov. Lokalerne kan derfor bruges til mange forskellige formål – det gælder bare om at tænke kreativt.

Få mere information om vores erhvervslejemål i Herlev

Har du fundet et erhvervslejemål, som du længe har ledt efter, og som lever op til dine drømme? Eller kunne du tænke dig mere information om området og lejemålene generelt? Uanset hvad hjælper vi dig gerne med dine spørgsmål. Med vores mangeårige erfaring stiller vi gerne vores viden til rådighed, så du får det bedst mulige erhvervslejemål til din virksomhed.

Kontakt os på telefon 99366600 i vores åbningstid, eller smid os en mail på erhverv@escot.dk, hvis du vil i kontakt med os uden for vores åbningstid. Så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig.