Ledige erhvervslejemål i Glostrup

Er du på udkig efter et erhvervslejemål i Glostrup til din virksomhed? Så kan du godt bero dig på at indstille jagten nu. Her på siden finder du nemlig et bredt udvalg af lejemål, som lige nu er ledige i Glostrup.

Vi har hos Escot opbygget et stort og varieret udvalg af erhvervslejemål i Glostrup, på Sjælland og i den øvrige del af landet. Uanset om du er på jagt efter lokaler til en butik, et kontor, en klinik eller et showroom, finder du det her hos os. På denne side har vi samlet erhvervslejemål til leje i Glostrup på en måde, der gør det let og overskueligt for dig at finde de perfekte rammer til din forretning.

Glostrup er en af Sjællands mest levende byer

Glostrup er en bydel i Storkøbenhavn, men det er ikke det eneste, som den er. Byen har nemlig et aktivt og rigt handelscentrum med masser af byudvikling i fokus. I Glostrup har du mulighed for at shoppe tøj, bøger, sport og fritid, sko, dagligvarer, personlig pleje og alt derimellem. Det kan du eksempelvis gøre i tørvejr under Glostrup Shoppingcenters tag, der dækker over hele 55 specialbutikker.

Der er masser af attraktive områder i byens centrum eller i industriområdet, når du vil leje erhvervslejemål i Glostrup. Med kun 11 km til København og gode togforbindelser fra Glostrup Station, der er et trafikknudepunkt i byen med gode offentlige transportmuligheder, er byen et attraktivt valg for mange erhvervsdrivende.

Lej erhvervslejemål i Glostrup – Vi har attraktive og alsidige lokaler

Vi har flere forskellige former for erhvervslejemål i Glostrup. Har du længe drømt om at åbne en engrosbutik i byen? Overvejer du at starte en produktion op? Eller føles det rigtigt i maven med et showroom? Hvad enten det er den ene eller anden type af erhvervslejemål, som du er på udkig efter, kan vi tilbyde dig erhvervslokaler i Glostrup med en central placering.

Hvad langt de fleste af vores erhvervslejemål har til fælles, er deres centrale beliggenhed, gode parkeringsforhold og fleksible indretning. Du behøver derfor ikke nødvendigvis lade dig begrænse af, at et erhvervslokale tidligere har været brugt som kontor, hvis du ønsker at åbne et showroom. Det kan sagtens være tilfældet, at indretningen her passer perfekt til dit showroom. Derfor er vores erhvervslejemål anvendelige til mange typer af formål.

Udlejning af erhvervslejemål i Glostrup med dig i fokus

Du får et bredt udvalg af forskellige erhvervslejemål her hos os. Men det er ikke det eneste. Du får også sparring, hvis du har brug for det. Kender du ikke selv Glostrup, kan du drage fordel af vores dybdegående kendskab til byen – det har vi nemlig til alle de byer, hvor vi udlejer erhvervslejemål i.

Ring gerne til os på telefon 99366600, hvis du vil booke en fremvisning eller på anden måde har brug for flere informationer om et lejemål. Du kan også kontakte os ved at skrive en mail til erhverv@escot.dk, hvis du foretrækker det.