Butikslokaler detail i Kolding

Vil du gerne åbne en detailbutik i Kolding, men har du svært ved at finde butikslokaler?

Vi har specialiseret os i udlejning af erhvervsejendomme hos Escot, og det betyder, at vi kan tilbyde dig en lang række af forskellige erhvervslejemål spredt over hele landet. Vi har alt fra kliniklokaler og kontorlokaler til lokaler, der egner sig til at indrette en detailbutik i Kolding eller andre af landets attraktive handelsbyer. Her på siden kan du se alle vores ledige butikslokaler i Kolding.

Kolding er Jyllands største handelsby

Kolding er kåret som den næstbedste handelsby i Danmark, og det er den største handelsby i Jylland. Hvis du overvejer at åbne en detailbutik i Kolding, kan også du få andel i den massive handel, der finder sted i den jyske by. Kolding kan bryste sig af ikke mindre end ni gågader i den indre by med et hav af specialbutikker indrettet i de gamle, smukke bygninger, som pryder den centrale del af byen. I den anden ende af Kolding finder du også Jyllands største indkøbscenter, som giver mulighed for at shoppe tørskindet på alle tider af året.

Er du interesseret i leje af en detailbutik i Kolding, kan du finde flere lejemål her på siden. Alle vores erhvervslokaler i Kolding har en central placering, der sikrer dig en god eksponering. Beliggenheden er afgørende, når du står over for at åbne en ny butik, da det er den, der sikrer dig, at du bliver set af de shoppeglade kunder, som kommer forbi ude på gaden.

Udlejning af detailbutik i Kolding - alsidige butikslokaler

Vi udlejer ikke alene detailbutikker i Kolding, men også andre typer af erhvervslejemål. Det kan sagtens være, at et lejemål, der tidligere har været anvendt som kontor i den centrale del af byen, synes at være den perfekte lokation til din butik. Du kan indrette vores lokaler, som du vil - og med en personlig indretning kan du nemt give din detailbutik i Kolding et personligt og unikt udtryk, som ingen andre butikker i byen kan hamle op med.

Kender du allerede til byen, har du sikkert allerede en idé om, hvad der vil være din drøm af en lokation, når du skal åbne en detailbutik i Kolding. Har du ikke noget kendskab til byen, kan det synes svært at skulle træffe en beslutning om placeringen af din butik. Vi har et indgående kendskab til alle de byer, som vi udbyder erhvervsudlejning i. Har du brug for, at vi tager en snak om din forretning, tager vi os gerne tid til en snak, så vi kan guide dig i forhold til at vælge den rette detailbutik til leje i Kolding.   

Lej detailbutik i Kolding - mere information om lejemål

Har du set et lejemål her på siden, som du er interesseret i, eller vil du gerne vide mere om den månedlige leje på et ledigt butikslokale i Kolding? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Giv os et kald på telefon 99366600, eller send en mail til erhverv@escot.dk.