Butikslokaler detail i Hillerød

Drømmer du om at åbne en detailbutik i Hillerød, men er det endnu ikke lykkedes dig at finde de lokaler, som matcher dine ønsker og krav? Så er du landet det helt rette sted.

Hos Escot har vi flere detailbutikker til leje i Hillerød. Vores butikslokaler har alle en attraktiv og central placering, og de er alle nyistandsatte, så de fremstår præsentable og indflytningsklare. Vi administrerer en lang række af erhvervsejendomme i hele landet, som vi lejer ud til virksomheder, der gerne vil leje et eller flere erhvervslokaler til forskellige formål. Du kan danne dig et overblik over de forskellige detailbutikker i Hillerød, som vi har til rådighed på nuværende tidspunkt, her på siden.

Leje af detailbutik i Hillerød centrum

Hillerød, der er placeret midt i Nordsjælland, er et oplagt sted at åbne en detailbutik, der henvender sig til det shoppeglade segment. Hillerød er centrum for et blomstrende handelsliv, der bærer præg af mange handlende og mange forskellige slags butikker. Vil du gerne åbne din egen detailbutik i Hillerød, kan du drage nytte af de mange kunder, der dagligt kommer til byen for at shoppe og gøre en masse indkøb.

Hillerød ligger cirka en halv times kørsel fra København i bil, og der er gode muligheder for også at køre med offentlige transportmidler mellem de to byer. I hjertet af Hillerød finder du ikke alene mere end 200 butikker i de travle gågader. Også shoppingcentret Slotsarkaderne byder på mere end 60 detailbutikker, og her kan du gå og shoppe i al slags vejr.

Hvor skal du placere din detailbutik i Hillerød?

Er du ikke kendt i Hillerød på forhånd, kan det være svært at overskue, hvor det vil være oplagt at placere den type af butik, som du gerne vil etablere. Her kan du få masser af gode råd og sparring, hvis du henvender dig til os. Vi har et godt kendskab til alle de byer, som vi ejer erhvervsejendomme i, og sammen finder vi den perfekte lokation til din detailbutik i Hillerød.

Når du har med en detailbutik at gøre, giver det god mening, at du vælger butikslokaler efter, hvor kunderne befinder sig. Vi står udelukkende for udlejning af butikslokaler i Hillerød, der har en populær placering, og som kan give dig en god og synlig eksponering. Det, mener vi, giver dig de bedste forudsætninger for at banke en god forretning op. Lej detailbutik i Hillerød gennem os - så har du gode chancer for at få succes med din forretning.

Vil du gerne have mere information?

Lige meget om du gerne vil have mere information om vores butikslokaler i Hillerød, eller du har spørgsmål til vores erhvervslejemål i andre byer, hører vi altid gerne fra dig. Du er velkommen til at give os et kald på telefon 99366600 i vores åbningstid, og ellers har du også mulighed for at sende os en mail på erhverv@escot.dk. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt, så du kan komme videre i din søgen efter lokaler til en detailbutik i Hillerød.