Butik en gros i Skagen

Mangler du en engrosbutik til leje i Skagen? Men har du svært ved at finde den rette? Så er du havnet det helt rigtige sted.

Vi har hos Escot et bredt udvalg af alle slags erhvervslejemål. Det være sig alt fra erhvervslokaler til brug for kontorer, produktionslokaler, showrooms, detailbutikker og engrosbutikker. Vi administrerer og opfører erhvervsejendomme over hele landet og har gjort udlejning af erhvervsejendomme til vores speciale. Her på siden finder du derfor mange forskellige lokaler, der egner sig som engrosbutik i Skagen.

Skagen som det nordlige handelsmekka

Det er ikke bare om sommeren, hvor turister valfarter til den populære by i den nordligste ende af Danmark, at handelslivet står stærkt. Det gør det hele året rundt. I centrum af byen omkranset af de charmerende gule huse ligger det hyggelige gågademiljø, der hver dag er velbesøgt af byens handlende. Her finder du både restauranter, skobutikker og tøjbutikker, isenkræmmere og meget mere. Det gør det derfor til et unikt sted at placere en engrosbutik.

Det er dog ikke det eneste sted, hvor det er oplagt at placere dine butikslokaler i havnebyen. Der er masser af muligheder for at åbne en butik ved byens havn, hvor der også er gode muligheder for stor trafik og indkøb. Ved leje af engrosbutik i Skagen skal du ikke bare tænke på beliggenhed, men du skal også tænke på størrelse. I gågaden er det oplagt med en lille butik, mens der er flere muligheder for at åbne en større butik ved havnen eller andre steder i Skagen.

Mange muligheder – lej engrosbutik i Skagen

Flere af vores erhvervslejemål er alsidige, så selvom et lejemål tidligere har været brugt som kontor eller klinik, kan det sagtens vise sig at fungere som engrosbutik for dig. Hos os er der mange muligheder for at leje en engrosbutik i Skagen. Det gør det ikke desto mindre lettere at vælge. Derfor er det vigtigt, at du gør dig grundige overvejelser, inden du springer på et erhvervslokale.

Hvor giver det mest mening for dig at placere din engrosbutik i Skagen? Er det i hjertet af byen lige midt i gågaden, eller er det lidt længere ude? Du skal også overveje, hvordan dine kunder bedst kommer til og fra din butik, så det bliver så let som muligt for dem at handle med dig. Din placering af butik har nemlig afgørende betydning for, om du får succes.

Udlejning af engrosbutik i Skagen – vi hjælper med at finde lokaler

Uanset om du er brændt varm på et af vores lejemål i Skagen her på siden, eller du har brug for hjælp til at finde den helt rigtige placering, hjælper vi dig gerne på vej. Vi har et indgående kendskab til Skagen, ligesom alle andre af de handelsbyer hvori vi udbyder erhvervslejemål. Derfor kan vi rådgive dig i forhold til dine ønsker og behov. Kontakt os allerede i dag, hvis vi skal tage en snak om dine fremtidige drømme om at starte en engrosbutik i Skagen. Kontakt os på telefon 99366600 eller send os en mail på erhverv@escot.dk.