Butik en gros i Herlev

Mangler du de helt rette lokaler til en engrosbutik til leje i Herlev? Og har du ikke haft held med at finde dem endnu? Så er du havnet det helt rette sted.

Her på siden har vi nemlig samlet et bredt udvalg af forskellige typer af erhvervslokaler, der alle egner sig til en engrosbutik i Herlev. Nedenfor ser du alle de lokaler, som vi i øjeblikket har til rådighed i byen. Hos Escot har vi gjort det til vores fornemmeste opgave at tilbyde alle former for erhvervsejendomme, så alle iværksættere kan forfølge deres drøm om at blive erhvervsdrivende. Fælles for langt de fleste af vores lejemål er deres centrale og gode beliggenhed, gode parkeringsforhold og nyistandsatte indretning.

Leje af engrosbutik i Herlev centrum

Herlev er en mindre sjællandsk by, der på trods af sin størrelse kan bryste sig af et driftigt handelsliv. I Herlev Bymidte Butikscenter finder du alt, hvad shoppehjertet begærer lige fra fashion og dagligvarer til personlig pleje og fritid i centrets 35 specialbutikker. 

Den store trafik i centrum af byen kan du nyde godt af, hvis du placerer din fremtidige engrosbutik her. På den måde sikrer du synlig eksponering fra de mange besøgende, der hver dag færdes i bymidten. Det er en god måde at markere dig på i potentielle kunders bevidsthed, så du er ’top of mind’ den dag, hvor de får brug for at handle med dig.

Hvor skal du leje din engrosbutik i Herlev?

Beliggenheden er alfa og omega for at få succes med en engrosbutik. Derfor skal du tænke dig grundigt om, når du leder efter et område til din engrosbutik i Herlev. Skal det netop være i byens centrum, så du får stor eksponering fra den aktive handel i centrum? Eller giver det mere mening for dig at placere din butik nær et trafikalt knudepunkt, så forbikørende hurtigt får øje på dig?

Hvis du ikke kender meget til byen, kan det dog være svært at finde ud af, om du skal gå efter det ene eller andet. Her kan du drage nytte af vores erfaring og kendskab til byen. Vi har nemlig en stor viden om handel og den generelle struktur i alle de handelsbyer, hvori vi udbyder erhvervslejemål.

Lej engrosbutik i Herlev allerede i dag

Har du fundet lokaler til en engrosbutik i Herlev, som du gerne vil ud at kigge nærmere på? Eller sidder du med spørgsmål til et eller flere af vores ledige lokaler? Vi hjælper dig gerne med stort og småt inden for udlejning af engrosbutik i Herlev.

Kontakt os allerede i dag, hvis vi skal hjælpe dig videre i processen. Du kan ringe på telefon 99366600 i vores åbningstid i dagtimerne, og ellers kan du kontakte os på mail erhverv@escot.dk, hvis du brænder inde med et spørgsmål. Så svarer vi så hurtigt som muligt.