Butik en gros i Glostrup

Leder du efter en engrosbutik til leje i Glostrup? Men mangler du endnu at finde de helt perfekte rammer til den? Så er du havnet det helt rette sted.

Her på siden har vi samlet et bredt udvalg af erhvervslejemål i Glostrup, som alle egner sig til indretning af engrosbutik. Fælles for de fleste af vores lejemål i byen er deres centrale beliggenhed, indflytningsklare stand og gode parkeringsfaciliteter. Hos Escot har vi specialiseret os i alle former for erhvervsudlejning, og hvad enten du leder efter leje af engrosbutik i Glostrup eller andre danske byer, eller du leder efter en helt anden type af lokale, finder du det her på vores side.

Glostrups handel spirer

Glostrup er en populær handelsby på Sjælland. Åbner du en engrosbutik her, får du del i den driftige handel tæt på København. Glostrup er en bydel vest for København, og den nære beliggenhed i forhold til København smitter af på handlen. I byen ligger Glostrup Shoppingcenter, der kan bryste sig af hele 55 specialbutikker, som du kan shoppe lystigt i hele året rundt – og i tørvejr.

Du finder her på siden flere relevante lejemål, hvis du søger en engrosbutik med en central placering i Glostrup. På den måde kan du sikre dig, at du får den helt rigtige eksponering og synlighed – det er vigtigt for din virksomheds succes. Med den centrale beliggenhed er du sikker på at blive set af de mange kunder, der hver dag færdes i byens centrum.

Udlejning af engrosbutik i Glostrup – find fleksible lokaler

Vi udlejer både store og små erhvervslejemål i Glostrup. Så det er helt op til dig at finde ud af, hvor mange kvadratmeter du har brug for. Det er karakteristisk for vores erhvervslejemål, at de er fleksible og lette at anvende. Det betyder, at du sagtens kan bruge en tidligere klinik eller et forhenværende kontor som din nye engrosbutik. Indretningen passer måske lige til dig, så du kan sætte dit helt eget personlige præg på din nye engrosbutik.

Måske kender du allerede Glostrup og ved præcis, hvor du ønsker at placere din engrosbutik i byen? Eller måske kender du ikke meget til Glostrup på forhånd? I det tilfælde kan du nyde godt af vores store kendskab – vi har nemlig sat os grundigt ind i alle de handelsbyer, hvori vi udlejer erhvervslejemål, så vi kan give dig den bedste rådgivning. Det sikrer dig, at du træffer et velbegrundet valg, når du skal vælge lokation til din engrosbutik i Glostrup.

Lej engrosbutik i Glostrup – trygt og sikkert

Vi har mange års erfaring inden for erhvervsudlejning med os i bagagen. Derfor kan du også trygt regne med, at vi kan tilbyde dig den bedste leje af engrosbutik i Glostrup. Er du allerede interesseret i et lejemål og tripper for at komme ud og se det? Eller er du derimod i tvivl om beliggenheden? Uanset hvad skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi hjælper gerne med tvivlsspørgsmål og med at sætte en fremvisning i stand. Kontakt os allerede i dag på telefon 99366600 eller send en mail til erhverv@escot.dk, hvis vi skal tage en snak om dine muligheder.