Kontorlokaler til leje i Århus

Escot har flere kontorejendomme med ledige lejemål i Aarhus. Fælles for alle kontorlokalerne er, at de er flotte og funktionelle og vil være attraktive for mange forskellige typer af virksomheder.

De velbeliggende lejemål er desuden kendetegnet ved billig husleje, gode, og i mange tilfælde gratis, parkeringsmuligheder i et bynært miljø med et stort kundegrundlag, som giver god grobund for liberalt erhverv. Infrastrukturen i byen er god og bundet sammen af hyppige busafgange med hovedbanegården som knudepunkt.

Desuden ligger alle lejemål i Aarhus inden for få kilometers afstand af motorvejen (E45) og har gode tilkørselsmuligheder og masser af gratis P-pladser.

Se vores udvalg af ledige kontorer i Århus og Tilst nedenfor.

Billede Område Beskrivelse Anvendelse Leje pr. m² Husleje
Aarhus V

Flot, lyst kontormiljø med gratis P-pladser

Anelystparken 33C, 8381 Tilst

Flot, åbent og lyst kontormiljø i Aarhus V/Tilst med fri parkering, yderst gode tilkørselsforhold og gode busforbindelser. Skal ses!

Kontor
Klinik
220,2 430 7.874
Aarhus V

Nyere, mindre kontor. Kun kr. 492 pr. m2

Anelystparken 37C, 8381 Tilst

Funktionelle kontorlokaler i moderne stil med præsentabel opgange i sort glas og aluminium. Gode adgangs- og parkeringsforhold. 7 km fra Aarhus Havn og 1,5 km til E45.

Kontor
Klinik
199,1 490 8.123
Aarhus V

Mindre kontor - gode P- og tilkørselsforhold

Anelystparken 35C, 8381 Tilst

Funktionelle kontorlokaler i moderne stil med præsentabel opgange i sort glas og aluminium. Gode adgangs- og parkeringsforhold.

Kontor
Klinik
160,2 442 5.891
Aarhus V

Mindre kontor med gratis P-pladser

Anelystparken 31D, 8381 Tilst

Pæne, moderne kontorlokaler med præsentable opgang i sort aluminium og mørkt glas. Gode adgangs- og parkeringsforhold. Kun 7 km fra Århus Havn og 1,5 km til E45.

Kontor 239,7 455 9.078
Århus V

Flot kontor med glasvægge. Kun kr. 430 pr. kvm

Anelystparken 47D, 8381 Tilst

Funktionelle kontorlokaler i moderne stil med præsentabel opgange i sort glas og aluminium. Gode adgangs- og parkeringsforhold.

Kontor 241,8 430 8.661
Aarhus N

Beliggenhed ved IKEA

Graham Bells Vej 18B, 8200 Århus N

Højloftet lager-/produktionshal på 464 m2 og kontorer på 244 m2 på en af byens bedste beliggenheder.

Lager
Kontor
Produktion
708 587 34.633

Aarhus er, og har i mange år været, Jyllands handelscentrum med en lang tradition for erhvervs- og handelsliv. Og også i dag er byen et populært hjemsted for mange virksomheder, hvoraf flere har valgt den som hovedsæde for deres forretning. Faktisk er Aarhus base for mere end 32.000 virksomheder, heriblandt store nationale og internationale aktører som Arla, Dansk Supermarked, Jyllands-Posten, JYSK, Hummel og per 2011 også Vestas.

Erhvervet er sammen med de mange uddannelsessteder og den højtuddannede befolkning med til at gøre Aarhus og opland til det område i Danmark, der har den største udvikling i både beskæftigelse og befolkning. Altså en ideel base for nye virksomheder og virksomheder i vækst.

En by i udvikling

Byen er også hjem for mange nye tiltag og byggeprojekter. Heriblandt kan tælles Katrinebjerg, som tjener som base for virksomheder og udvikling inden for IT, og Aarhus havn, der står foran store udvidelser. Faktisk har havnen allerede været igennem en omfattende udbygning, hvis første del stod færdig i 2001. Når projektet er færdigt vil havnens areal være på 360 hektar, og cementere Aarhus havns position som en af de førende havne i Danmark. Allerede i dag er det den absolut største containerhavn i landet med to tredjedele af al den containertrafik, der kommer igennem de danske havne.

Udbygningen vil tjene både erhverv og private, så der bliver en stærk tilknytning mellem byens indbyggere og de virksomheder, der bruger havnen til im- og eksport af varer.

Vestdanmarks knudepunkt

En del af Aarhus' succes skyldes dens placering som naturligt knudepunkt for hele Jylland. Med sine 340.000 indbyggere er byen den største i regionen. Derfor trækker Aarhus arbejdskraft og handlende fra hele Vestdanmark og Midt- og Østjylland især. Faktisk findes der inden for en times kørsel 1,2 millioner arbejdsduelige borgere, som også giver detailhandlen i byen et solidt kundegrundlag.

Og netop detailhandlen har været blomstrende i Aarhus de seneste år. Også under finanskrisen, der ikke har kunnet stoppe handelslivets positive udvikling. Handlen har udgangspunkt i den travle gågade, men findes også i udkanten af byen og i forstæderne.

Veluddannet arbejdskraft

Arbejdskraft er der altså nok af i Aarhus og opland. Og den findes i alle uddannelsesniveauer, men er det højtuddannet arbejdskraft, en ny virksomhed har brug for, er Aarhus særligt oplagt. Med 40.000 studerende er Aarhus nemlig den by i Danmark med størst andel af studerende blandt indbyggerne.

De mange studerende er også medvirkende til, at Aarhus har dobbelt så mange indbyggere med en videregående uddannelse som landsgennemsnittet.

Omfattende infrastruktur

Erhvervslivet og væksten i Aarhus støttes af velfungerende infrastruktur og transportsystem. Ud over havnen består det blandt andet af motorvejene. Både nord, vest og syd for byen forbinder de Aarhus med omverdenen og gør det let for båder kunder, varer og medarbejdere at komme til og fra byen. motorvejene kobler også Aarhus sammen med de to lufthavne, Tirstrup og Billund, som ligger inden for halvanden times kørsel fra byen, og som kan fragte kunder og ansatte rundt i landet, eller hele verden, med over 35 daglige afgange.

Byens vækst og potentiale afspejles også i udviklingsplanerne for netop infrastrukturen. Seneste skud på stammen er en letbane, hvis opførsel snart går i gang. Letbanen skal i endnu højere grad binde byen sammen med oplandet. Dermed gøres det endnu lettere for de omkringboende, at komme ind til byen for at arbejde eller studere.