Et hurtigt overblik over ledige erhvervslokaler i Danmark

Escot Erhversudlejning - Kontor Escot Erhversudlejning - Butik
Escot Erhversudlejning - Lager Escot Erhversudlejning - Produktion

Vi har erhvervslejemål i en række eftertragtede danske byer. Klik dig ind på et område for at finde dit nye erhvervslokale.

Vi har jævnligt lejemål, som af diskretionshensyn ikke er lagt på vores hjemmeside. Du er derfor velkommen til at kontakte os for at høre om eventuelle yderligere muligheder.

Kontakt os på telefon 99 36 66 00 eller e-mail Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. for nærmere oplysninger.

Aften/weekend kontaktes Lars Bechmann på telefon 40 47 28 27 eller Orla Nielsen på telefon 40 50 22 22.

  • Frederikshavnsvej 118, 9800 Hjørring

    Regulær hal på 249 m2 og kontor, køkken og bad/toilet på i alt 30 m2. Centralt placeret i attraktivt detailhandelsområde ved rundkørslen Frederikshavnsvej/Ringvejen.

  • Holmstrupgårdvej 246B, 8210 Aarhus V

    Spændende, velfungerende lejemål med fleksibel indretning. Har senest været anvendt til danseinstitut, men kan også bruges til mange andre formål.

  • Håndværkervej 15E, 9000 Aalborg

    Attraktivt, nyrenoveret lejemål på Håndværkervej. Velegnet til alle former for service/reparation, engrosbutik eller lign, som har fordel af god, synlig beliggenhed. Stor søjlefri hal med høj port samt lille kontor/køkken.