Escot erhvervsejendomme

Erhvervsejendomme - ledige lokaler

Escot udlejer erhvervsejendomme i hele Danmark. Med mere end 30 års erfaring og en stor portefølje af udlejningsejendomme er Escot din fleksible, professionelle og personlige partner, når du skal finde et nyt erhvervslejemål. 

Vi har hjulpet massevis af virksomheder med at finde den helt rigtige ejendom hvad enten det er en butik, et kontor eller lager- og produktionslokaler. Måske er din virksomhed vokset sig for stor til Jeres nuværende lokaler eller måske ønsker I at starte en kædebutik op i en ny by? Hos Escot ved vi, at det ikke altid er en nem proces og at tingene skal gå op i en højere enhed. Derfor udbyder vi altid kun erhvervsejendomme af høj kvalitet og god beliggenhed – se her vores store udvalg af erhvervsejendomme.

Erhvervsejendomme findes i alle typer, og det er op til den enkelte virksomhed at finde netop dén ejendom, som passer til virksomhedens værdier, behov, varer, størrelse, antal medarbejdere, lager osv. Vi rådgiver dig i processen, så du husker at tage højde for ting som parkeringsforhold, tilkørselsforhold og ikke mindst placering.

Vi udlejer i øjeblikket erhvervsejendomme i Nordjylland, Midtjylland og i Hovedstadsområdet til kontor, detailbutik, industri, produktion, administration m.v.

Kontakt os her for at høre mere om hvad vi kan gøre for dig.

Ledige lokaler