Engrosbutik til leje i Randers

Engroslokaler udlejers lige nu i Randers. Lokalerne ligger i selskab med bl.a. Bauhaus og andre butikker i lignende størrelse, og kan derfor være en indlysende base for en engrosbutik, som ønsker en placering i nærheden af detailhandelen.

Arealmæssigt er lokalerne fleksible, da flere kan sammenlægges og udgøre endnu større forretnings- eller lagerarealer. Det er lokaler med stort potentiale.

Få minutter fra ejendommene ligger motorvej E45. Parkeringsmulighederne ved alle lejemål er naturligvis gode, gratis og lettilgængelige, så kunder og ansatte let kan udnytte de gode tilkørselsforhold.

Vi har p.t. ingen ledige lejemål i Randers, men der opstår hurtigt nye muligheder.
Kontakt Escot, Lars Bechmann pr. Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. eller telefon 99 36 66 09 / mobil 40 47 28 27, hvis du er interesseret i et erhvervslejemål i Randers.

Billede Område Beskrivelse Anvendelse Leje pr. m² Husleje
Randers SV

Storbutik på bedste placering

Messingvej 20B, 8940 Randers SV

Detailbutik med facade direkte mod Århusvej - lige overfor BAUHAUS - synlig for alle der kører til og fra Randers Storcenter.

Detailbutik
Engrosbutik
Showroom
425 561 19.869
Randers SV

Butik/showroom med gode kontorer

Messingvej 20K, 8940 Randers SV

Velgenet til servicevirksomhed eller detail med værksted og kontorer tilbydes dette velbeliggende lejemål med med facade direkte mod Århusvej.

Detailbutik
Lager
Produktion
Engrosbutik
Showroom
425 561 19.869