Engrosbutik til leje i Aalborg

Escot udlejer lokaler til engroshandel flere steder i Aalborg.

Flere af lejemålene er store og ligger i forbindelse med kontor- og administrationslokaler. De har alle gode parkeringsforhold, og ligger tæt på Frederikshavnsmotorvejen (E45). For nogle af lokalerne gælder desuden, at de har en central placering i midten af Aalborg.

Alle lejemålene er flotte og præsentable, og flere af dem har en god eksponering mod befærdede trafikknudepunkter.

Se alle vores ledige engroshandelslokaler i Aalborg nedenfor.

Billede Område Beskrivelse Anvendelse Leje pr. m² Husleje
Aalborg

Kontor eller en gros butik i Håndværkerkvarteret

Gørtlervej 1A, 9000 Aalborg

Fleksibelt lejemål i Aalborg C, med regulært rum, der kan bruges til mange formål.

Kontor
Lager
Produktion
Engrosbutik
Showroom
151 739 9.287
Aalborg

Spændende lokale i Håndværkerkvarteret

Gørtlervej 1B, 9000 Aalborg

Fleksibelt lejemål i Aalborg C, med regulært rum, der kan bruges til mange formål: Kontor, fitness, kreativ virksomhed, småproduktion, systue, showroom el. lign.

Kontor
Produktion
Detailbutik
Engrosbutik
Klinik
Showroom
183 650 9.913
Aalborg Øst

Højloftet lager med rampe tæt på E45

Tarmvej 8, 9220 Aalborg Ø

Meget regulære og lettilgængelige lokaler få min. fra E45 til-/frakørsel. Velegnet til logistikvirksomhed såvel som lager, en gros salg og produktion. Lager/produktion 473 kvm. Kontor 96,5 kvm.

Lager
Produktion
Engrosbutik
569,5 411 19.500
Nørresundby

Velbeliggende få min. til E45/E39

Virkelyst 23B, 9400 Nørresundby

Særdeles veldisponeret og regulært lejemål med højloftet hal og dejlige kontorer i attraktivt industriområde.

Lager
Produktion
Engrosbutik
360,1 533 15.994
Aalborg

Håndværkerkvarteret - klargøring/let produktion

Gørtlervej 1C, 9000 Aalborg

Flexibelt lejemål i Aalborg C, der indeholder lager/værksted og stort rum som kunne være showroom, butik eller storrumskontor

Produktion
Kontor
Lager
Engrosbutik
255 655 13.914

Nordjyllands centrale by er uden tvivl Aalborg. Her er boliger, arbejdskraft og innovation. Kombinér dette med en tæt forbindelse til resten af landet, og du får en by, som giver et stærkt afsæt for liberalt erhverv. Hvis det erhverv har et behov for ekstra opbevaringsplads, er det heller ikke noget problem. Byen er jo stor.

Forbindelsen til resten af landet eksisterer især i kraft af lufthavnen og motorvejen, som bringer dig til Aarhus på mindre end halvanden time. Lufthavnen ligger lige uden for byen, har gratis parkering og kan med billige indenrigsflyvninger bringe dig til København på under en time. Aalborg lufthavn er faktisk den lufthavn i Danmark, som har haft størst fremgang under finanskrisen. Den er dermed et fremragende eksempel på de vækstmuligheder, som Aalborg kan byde på, og som også kan blive en fordel for din virksomhed uanset, om det er en produktions- eller servicevirksomhed.

Mere end noget andet er Aalborg dog en universitetsby. Den bugner af kvalificerede fremtidige medarbejdere med masser af potentiale og basis for innovative ideer. Universitetet rummer næsten 15.000 studerende, som kan være en værdifuld arbejdskraft for en nystartet virksomhed, der har brug for kreativt input og frisk og nyuddannet arbejdskraft.

Som en ægte storby, om end i lidt mindre skala, rummer Aalborg selvfølgelig også masser af kulturtilbud, som gør det attraktivt at være bosat i byen. Det sikrer arbejdsgivere at det ikke er svært at finde arbejdskraft, som er interesseret i at bo i Aalborg. Også hvis det ikke er højtuddannede medarbejdere, du leder efter. Befolkningstallet for Aalborg har da også været støt stigende de seneste år.