Detailbutik til leje i Randers

Butikslokaler med stor eksponering i kraft af den attraktive beliggenhed direkte ud til Aarhusvej udlejes nu. Lokalerne er oplagte for storbutikker, som vil ligge i selskab med bl.a. Bauhaus og andre butikker i lignende størrelse.

Facaden kan fange opmærksomheden fra de mange trafikanter, som passerer stedet hver dag. Arealmæssigt er lokalerne fleksible, da flere kan sammenlægges og udgøre endnu større forretninger. Det er lokaler med stort potentiale.

Få minutter fra ejendommene ligger motorvej E45. parkeringsmulighederne ved lejemålet er naturligvis gode, lettilgængelige og gratis, så fordelene ved de gode tilkørselsforhold rigtig kan udnyttes.

Vi har p.t. ingen ledige lejemål i Randers, men der opstår hurtigt nye muligheder.
Kontakt Escot, Lars Bechmann pr. Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. eller telefon 99 36 66 09 / mobil 40 47 28 27, hvis du er interesseret i et erhvervslejemål i Randers.

Billede Område Beskrivelse Anvendelse Leje pr. m² Husleje
Randers SV

Storbutik på bedste placering

Messingvej 20B, 8940 Randers SV

Detailbutik med facade direkte mod Århusvej - lige overfor BAUHAUS - synlig for alle der kører til og fra Randers Storcenter.

Detailbutik
Engrosbutik
Showroom
425 561 19.869
Randers SV

Butik/showroom med gode kontorer

Messingvej 20K, 8940 Randers SV

Velgenet til servicevirksomhed eller detail med værksted og kontorer tilbydes dette velbeliggende lejemål med med facade direkte mod Århusvej.

Detailbutik
Lager
Produktion
Engrosbutik
Showroom
425 561 19.869

Randers er Danmarks sjettestørste by og hjemsted for over 60.000 indbyggere. Byen er kendt som en stor købstad og er da også den næststørste by i Østjylland lige efter Aarhus.

Randers ligger fordelagtigt placeret sådan, at al trafik, som skal mod Nord til Hobro og Aalborg via den nordjyske motorvej (E45) kommer forbi byen.

Motorvejen går vest om Randers, som er lettilgængelig på grund af de mange indfaldsveje, der leder fra E45 og ind til byen. Al togtrafik, som kommer fra den sydligere del af Østjylland, dermed også ruten mellem København og Aalborg, skal igennem Randers, som har en stor bymidte med mange butikker, som nyder godt af den megen trafik.

Aarhus er kun 45 minutters kørsel væk. Derfor er det også nærliggende at placere nye virksomheder i Randers. Byens erhverv nyder nemlig godt af de mange fordele, som Aarhus kan byde på i kraft af sin størrelse. Det levende erhvervsliv og det store kundegrundlag i Aarhus er altså også et aktiv for Randers.

I sig selv har Randers by dog også meget at byde erhvervslivet. Byen er nemlig blandt den bedste halvdel i Danmark, når det kommer til let adgang til veluddannet arbejdskraft. Randers trækker også mange af de innovative og nyskabende kræfter, som Aarhus i første omgang fostrer fra universitetet og de mange øvrige videregående uddannelser, der er med til at skabe vækst i hele Østjylland. Og altså også i Kronjylland, hvor Randers er den centrale by.

Udadtil tegnes byen især af sportsklubberne. Både når det kommer til håndbold, hvor Randers' kvinder spiller i den bedste danske række, og fodbold. Her har superligaholdet Randers F.C. sat Randers på det sportslige landkort.

Fodboldfansene og de mange øvrige indbyggere udgør et solidt kundegrundlag for butikkerne i byen. Så de mange detailbutikker lider absolut ingen nød, og der er god basis for fortsat at tilføre byen nye kvaliteter via nye forretninger.