Detailbutik til leje i Hjørring

Escot tilbyder nogle meget attraktive butikslokaler til leje i Hjørring. Lejemålene spænder fra storbutikker i aktivt handelsområde og præsentable butikslokaler på bedste plads på strøget i Hjørring.

Flere af de ledige lokaler er nybyggede og ligger, ud til et af de travleste trafikknudepunkter i Hjørring på Frederikshavnsvej. Med et flot og moderne udtryk, er lokalerne attraktive for større butikker, som ønsker en stor facade og tiltrækningskraft for de mange trafikanter, som kan benytte de gode og rigelige parkeringsmuligheder.

De øvrige butikker ligger i det hyggelige handelsliv på Hjørrings mest attraktive strøggade. Her er potentiale for en spændende butik med et selvstændigt udtryk.

Se vores ledige butikslokaler i Hjørring nedenfor.

Billede Område Beskrivelse Anvendelse Leje pr. m² Husleje
Hjørring

Nybygget storbutik på Hjørrings bedste placering

Frederikshavnsvej 96, 9800 Hjørring

God, størrelse detailbutik med facade til Hjørrings mest trafikerede rundkørsel. Stort og helt regulært salgslokale i moderne butikscenter.

Detailbutik 460 594 22.755
Hjørring

Stor butik i gågaden ved Springvandspladsen

Strømgade 2, st. th., 9800 Hjørring

Rigtig flot og velbeliggende butik på Hjørrings absolut bedste strøg. Stor, rummelig butik  på 494 kvm, + 146 kvm stort, tørt lager på i kælderen.

Detailbutik 640 561 29.900

Hjørring er med sin centrale placering og aktive handels- og erhvervsliv en attraktiv base for butikker af alle typer, som er interesserede i et stort kundepotentiale fra hele Vendsyssel. Det er let at komme til og fra byen, som ligger lige ved siden af Hirtshalsmotorvejen, E39.

Hjørring er primært kendt som en stor turistby, der med sit opland af små charmerende turistbyer, smukke natur og mange lækre strande tiltrækker tusinder af turister hvert år. Faktisk besøgte over 3 millioner turister Nordjylland i 2010.

Men selvom et stort kundegrundlag allerede er sikret med turismen, så byen er meget mere end bare det. Med sit aktive handelsliv, sin størrelse og uofficielle titel som Vendsyssels hovedstad, får man snarere det indtryk, at byen er en minimetropol, end en søvnig turistby, som kun lever om sommeren. Der bor næsten 25.000 mennesker i Hjørring by. Ud over at betyde, at der kun findes 13 byer i Jylland, som er større end Hjørring, betyder det også, at et af de mange travle handelskvarterer vil være et attraktivt sted at starte butik. Hjørring er fyldt med veluddannet og stabil arbejdskraft, som sagtens kan blive et værdifuldt aktiv for en nystartet eller voksende butik.

Hjørring er centrum for Vendsyssel og den største by nord for Limfjorden. Til trods for at der er 50 kilometer til Aalborg, så tager turen kun 40 minutter at tilbagelægge i bil. Takket være motorvejen er Hjørring nemlig tæt forbundet med resten af landet. På den måde ligger butikker og handelsliv i Hjørring i et naturligt centrum for tusindvis af mennesker fra hele Vendsyssel. Med andre ord er kundegrundlaget altså i orden.