Detailbutik til leje i Grenå

Escot tilbyder attraktive butikslokaler til leje i Grenå. Butikslokaler med stor facade beliggende ud til Grenås mest befærdede vej med mulighed for rigtig god eksponering.

Butikkerne ligger i et område med megen detailhandel, der genererer god trafik omkring butikken . Lagerpladsen i baglokalerne suppleres af stor indhegnet grund bag lejemålet, som indeholder ekstra indendørs lagerplads.

Alle Lejemål er indflytningsklare og er nyistandsatte, så de fremstår præsentable og attraktive. Lejemålene har gode, gratis parkeringsmuligheder og ligger lettilgængeligt for bilister.

Se vores ledige butikslejemål i Grenå nedenfor.

Ingen lejemål matcher din søgning

Der ligger mange små byer, som tidligere har fungeret som havnebyer, på den yderste del af Djursland. Af dem er Grenå med 14.000 indbyggere den største. Byen er en tidligere købstad, som har bevaret det aktive handelsliv.


Uden for Djursland er Grenå primært kendt som en turist- og ferieby. Blandt andet på grund af Kattegatcentret og de mange badestrande. Byen er dog andet og mere end det. Aktiviteten på havnen er ikke kun præget af lystbåde, men også af fragt og færgesejlads til både Anholt og Sverige. Ligesom der på landjorden findes masser af erhverv inden for industri og landbrug.

Når det er sagt, så er det dog turismen, der præger Grenå mest. Og byens status som turistby er absolut også en af de ting, som detailhandlen i byen drager fordel af. Der findes over 170 butikker i Grenå og størstedelen nyder godt af de mange tusinde turister, der hvert år besøger byen.

Så Grenå viderefører så afgjort købstadstraditionen, og er da også den dag i dag et naturligt handelscentrum for hele den østlige del af Djursland. Med over 60 kilometer til storbyen Aarhus er det nemlig her, østdjurslændingene tager hen, når de skal gøre de daglige indkøb eller nyde en shoppingdag i idylliske omgivelser. Grenå kan nemlig byde på alt fra supermarkeder til mindre specialforretninger, og med en bymidte, som rummer masser af gratis parkeringspladser og let adgang til størstedelen af byens butikker, er det let at køre til og fra byen.

Selvom der ikke går nogen motorvej til Grenå, er byen langt fra isoleret. To hovedveje (hovedvej 15 og 16) forbinder byen med resten af Jylland mod vest, mens færgen fra Ebeltoft mod sydvest sejler til Sjællands Odde.