Butik til leje

Escot Erhvervsejendomme A/S har udlejet erhvervslejemål siden 1994, og vores portefølje af erhvervsejendomme udgøres primært af lager, produktion, kontor, klinik og butiks lejemål.
Escot udlejer primært butikslokaler i de større danske byer, f,eks. butik til leje i Aalborg, butik til leje i Kolding, butik til leje i Grenå og butik til leje i Hjørring.

Escot har forskellige former for butik til leje. Vi har butiks lejemål på gågaden, større engros butikker og store detailbutik lokaler.

Kontakt Escot Erhvervsejendomme for at høre mere om butik til leje, se kontaktoplysninger på vores konsulenter her. Du kan også læse mere om Escot Erhvervsejendomme A/S her.

Attraktive lokaler til butik udlejes - Butik til netop dit behov

De fleste danske byer har oplevet en stor tilgang af deciderede indkøbscentre, især i de større danske byer. De nye shoppingcentre har betydet markant mere konkurrence for den selvstændige butik. Udviklingen har betydet at Escot har foretaget væsentlige investeringer i forbedringer af vores butikslejemål. Det har været nye og flotte facader og mere lyse og moderne butikslokaler. De væsentlige forbedringer har betydet at Escot har kunne udleje butikslokaler på trods af stigende konkurrence og den generelle finanskrise. 

De mange investeringer i forbedringer gennem de seneste år, betyder at Escot Erhvervsejendomme i dag har en lang række attraktive, nyistandsatte butikker til leje på gode adresser i f.eks. Aalborg, Kolding, Hjørring og Grenå. Escot udlejer også større detailbutikker og engrosbutikker på yderst attraktive adresser. Præsentable lejemål med stor synlighed og gode tilkørselsforhold.

Forskellige typer af butiks melejmål udlejes på attraktive vilkår - Butik til leje

I flere tilfælde vil det være muligt at inddele større butikslejemål i mindre enheder, ligeledes kan mindre enheder samles til en stor butik. Kontakt Escot for yderligere information. 

Hos Escot Erhvervsejendomme sætter vi pris på et langt samarbejde med vores lejere. Derfor er det vores politik at vores kontor lejemål altid skal fremstå indbydende, attraktive og præsentable. Vores kontor lejemål har gode placeringer således det er nemt at komme frem for både medarbejdere og kunder.

Du kan læse mere om kontor til leje, produktion til leje, lager til leje eller klinik til leje.